Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
71.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Yok hocam bende öyle umuyordum eklememisler

Hocam bende özellikle The Last of Us'dan sonra HDR özelliğini bekledim, UC2 ve UC3'ü oynamamıştım çünki. HDR'de getirmediler nedense. Eski oyun diye uğraşmak istemediler diye düşünüyorum.

The Last of Us'ın PS4 üzerindeki Kısmi HDR desteğini denedikten sonra ne kadar fark ettiği anlaşılıyor.
  • slm, usa psn den alsak türkçe dil des. olur mu

edit, yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 26 Aralık 2016; 2:2:59 >
  • Beyler tek makinede abimle birlikte ayri ayri kayitlarda oynuyoruz bu oyunu sec olarak alirsam bunu yapabilir miyiz yoksa illa pre mi almak lazim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

PS Store'un arayuzu Turkceyse ve oyunlarin fiyatlari TL olarak yaziyorsa Turkiye PSN'dir.

Kısmen doğru bilgi.
    Sony Entertainment ayarlarınız İngilizce ise PSN Store içerisinde İngilizce gezinirsiniz ve buna rağmen TL fiyatlarla Türkçe içerik satın alırsınız.

• 3 oyunun toplam oynayış saati kaç yapıyor acaba?

• yilmazz16 Y kullanıcısına yanıt
    Kendinize has bir save yaparsanız olabilir. Yoksa sec sadece kendi hesabından oynatır.
    Primary alın rahata erin hocam. Çok pahalı değil zaten. Eski oyun
  • Prinin normal piyasasi nedir?60a satiyo bi arkadas cok geldi,sec te 15e buldum o yuzden cazip geldi

• 1 ay önce bitirmiştim bu üçlemeyi. iyi ki ps4 almışım dedirten oyunlardan kesinlikle dublajlı olarak bitirmiştim. orijinal dilinde de oynayarak bitirme planım var.
  • Şuan Türkiye ps store da ps plus indirimiyle 48,60 TL ama dil kısmında türkçe yazmıyor.Önceki yorumlara baktığımda kimi var diyor kimi yok anlamadım alan birisi net bi bilgi verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofine_slash -- 22 Mart 2017; 19:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

3 oyunun toplam oynayış saati kaç yapıyor acaba?

50 saat civari yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: sofine_slash

Şuan Türkiye ps store da ps plus indirimiyle 48,60 TL ama dil kısmında türkçe yazmıyor.Önceki yorumlara baktığımda kimi var diyor kimi yok anlamadım alan birisi net bi bilgi verebilir mi?

tr psnden alırsanız üç oyun da TÜRKÇE DUBLAJ VE ALTYAZILI. 50 defa sorulmuştur bu soru konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Orijinalden alıntı: sofine_slash

Şuan Türkiye ps store da ps plus indirimiyle 48,60 TL ama dil kısmında türkçe yazmıyor.Önceki yorumlara baktığımda kimi var diyor kimi yok anlamadım alan birisi net bi bilgi verebilir mi?

tr psnden alırsanız üç oyun da TÜRKÇE DUBLAJ VE ALTYAZILI. 50 defa sorulmuştur bu soru konuda...

farkındaysan arada yok diyenlerde var dedik :)
  • sofine_slash S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aldınmı koleksiyon olanı.Dediğin gibi bunda ses ve altyazı Türkçe yok.Tek tek satılan üç oyunda belirtilmiş.Gerçi herkes var demiş ama koleksiyon olanı alan varmıki.
  • Aldım storeda yazmıyor ama 3 oyununda türkçe menü ve dublajları mevcut gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.oyun sonlara doğru o kadar oyunun "şeyini" çıkardı ki bu siniri bir yerden çıkarmam lazım.
    Oyuna epic sahneler koyacağım diye o kadar fazla ve zorlu düşmanlar koymuşlar ki bir zaman sonra attım kumandayı kenara alkışladım.Kimin fikriyse bravo ilk defa bir oyunda yoruldum hem fiziksel hem bedenen.O kadar boştu ki oyunun süresi uzasın diye biz amele oluduk.Bu Nathan neymiş arkadaş Polat Alemdarın Amerika bayisi gibi koca orduyu tek başına aldı ama bu ordu full zırhlı.Oyunda yağmur yerine adam yağıyor yukardan.

Normal zorlukta 4-5 mermiden ölürken düşman 15 20 mermide ölüyor bunun yanında aimleri mermi yerken bozulmuyor bile.Hatta oyunun sonunda farklı düşmanlar çıkıyor onlar hiç ölmüyor.Silahı yere bırakıyorsun.Hikaye normal Uncharted hikayesi ama bir zaman sonra hikaye umrunuzda olmuyor çünkü şu lanet oyun bitsin diye çabalamaya başlıyorsunuz.İlk oyunda daha dengedeydi anlatım.Bu oyunda ipin ucu fena kaçmış.

• 2.oyun iyiydi ama dedigin gibi moku cikiyodu hakkaten bi yerden sonra,aksiyon anlaminda 3 daha normaldi olmasi gerektigi gibiydi abarti bi durum yoktu o yuzden cogunlugun aksine 3.oyunu daha cok begenmistim

• tr psn den aldığımızda 3. oyun türkçe oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

tr psn den aldığımızda 3. oyun türkçe oluyor mu ?

Kusura bakmayın üstte verilmiş cevabı. :D
  • Ya arkadaşlar biriniz bana sec hakkını satabilir mi ????

• Ps4'ü almamla beraber sonunda seriye başladım. (Daha önce Ps3'te Uncharted 3'ü oynamıştım fakat 1 ve 2 olmadığı için pek oynamamıştım)

İlk oyun gerçekten çok hoşuma gitti. Biraz tekrara vuruyor gibi gelse de hiç sıkılmadım. 7.bölüme geldim. Arada kafadan vurma, dövüş gibi kupaları da kazanmaya çalışıyorum ama bazı kupalar gerçekten zor geldi. Platinlemek zorlayacak.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.