Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
71.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunu arıyorum. ankaradan 100 TL ye bırakabilecek varsa bana ulaşırsa çok sevinirim.
  • 1-2 yi bitirdim 3 beğenmedim satıcam ama cidden güzel oyun
  • Konuyu ben ne zaman acmisim vay anasini ps4 alamadik bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum.Bende beklentiyi çok yüksek tuttum ama özellikle ilk oyun tam bir hayalkırıklığı oldu bende.Belki de The Last Of Us'tan sonra oynadığım için de olabilir fakat özellikle ilk oyun kendini çok tekrar ediyor ve bir süre sonra sıkıyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Şubat 2016; 18:10:34 >
  • ps4üm için uncharted collection alacağım grafikleri ilk oyunun çok mu kötü yoksa herşekilde zevkle oynanır mı ?

birde collection alanlara özel uncharted 4'ün multiplayer beta giriş hakkı mı veriyor ?
  • İkinci oyunu da bitirdim, üçüncü oyunun da %45'ini tamamladım, her yerde ikinci oyun övülüp üçüncü oyuna hayal kırıklığı dendiği için pek beklentim yoktu ancak geldiğim yere kadar 3. oyunu beğendim. Hikaye şimdilik ilk iki oyuna göre daha kişisel, bence daha iyi olmuş. Aksiyon (çatışma)-platform dengesi yine yerinde, bu sefer oyunu tekrara sokmamak için daha çok önlem alınmış. Yakın dövüş arttırılmış ve geliştirilmiş, çok da iyi olmuş bence açıkcası, bulmacalar da arttırılmış. Bu yüzden ilk iki oyundaki gibi çatışmalardan sıkılmadım, umarım kalanında da böyle devam eder oyun.

Hocam ben de Last of Us'ı PS4'te daha önce oynamıştım, orada çatışmalar daha toktu, olgundu ve gizlilik gerektiren yerler de olduğu için gerilim daha fazlaydı, o yüzden hiç sıkmamıştı. Bunda ise çatışma mekanikleri sığ bence. Ancak yine de, her şeye rağmen, 4. oyun için beklentilerim yüksek.

@Hyponsoinage @SofiaAuditore

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

ps4üm için uncharted collection alacağım grafikleri ilk oyunun çok mu kötü yoksa herşekilde zevkle oynanır mı ?

birde collection alanlara özel uncharted 4'ün multiplayer beta giriş hakkı mı veriyor ?

Hocam şahsen 1. Oyunun grafiklerinden pek beklemtim yoktu ancak benim hoşuma gitti gayet iyi görüntü.

Oyun hakkında görüşlerimse 1. Oyun %60 bitti keyifli ancak arkadaşların dediği gibi aksiyo biraz abartmışlar adım başı çatışma ama cidden keyifli oyun şuan çok heyecanlı ilerliyor. Oynamayanlara tavsiye ederim. Diğer oyunları da geçtikçe görüşlerimi söylerim.saygılar

• ps3 de üçünü de kutulu almıştım ama cod dan bir türlü fırsat bulamamıştım jelatinlerini bile açamadan satmıştım. koleksiyon olarak ps4 e gelmesi benim için süper oldu. 3 oyunda da platinium aldım, uzun ve güzel bir süreçti. tr dublajları ve yenilenmiş grafikler bence gayet başarılıydı. platinium için ezici zorlukta bitirmek lazım, bu zorluk bazı yerlerde baya zorladı.
  • Oyunun satışları 4 milyona doğru yaklaşıyor kesinlikle nesilin en iyi koleksiyonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Oyunun satışları 4 milyona doğru yaklaşıyor kesinlikle nesilin en iyi koleksiyonu.

Satış rakamlarını sonuna kadar hak eden bir paket. Bu seriyi daha önce oynamamış olup Uncharted 4'ü almayı düşünen varsa bu paketi kaçırmasın.
  • oyunda auto-aim var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

oyunda auto-aim var mı ?

Yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, oyun rus PSN'de Türkçe mi? Malum TR PSN'de kart sorunları yaşıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim...
  • Aldım ben de uncharted 4 arifesinde yeniden sindirmek lazım seriyi, ilk 2 oyunun da Tr + dublaj olması mükemmel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Aldım ben de uncharted 4 arifesinde yeniden sindirmek lazım seriyi, ilk 2 oyunun da Tr + dublaj olması mükemmel oldu.

Ben ilk iki oyunu ps3 te 3 kez bitirmistim.Uncharted 3 u de yarim birakmak zorunda kalmistim.Hem ilk iki oyunun dublaj ile gelmesi hemde 3.oyunu biremedigim icin bu paketi aldim ps4 e icin.
    Iyiki almisim dedim.Dublak tek kelime ile sahane.Cok guzel olmus.Uc oyunu da Platinleyip sattim.
  • Sırayla başladım uncharted 1 ile beni acayip şaşırttı grafikler sonuçta 2007nin oyunu neredeyse hiç sırıtmıyor özlemişim, bu arada 2 bölüm normalde oynadım baya kolay geldi en zora aldım trophy için, zaten bölüm bölüm seçme de var ilk önce oyunu en zorda bitirsem sonra ilk 2 bölümü de en zora alıp geçsem trophyleri verir değil mi ?
  • quote:

Sırayla başladım uncharted 1 ile beni acayip şaşırttı grafikler sonuçta 2007nin oyunu neredeyse hiç sırıtmıyor özlemişim, bu arada 2 bölüm normalde oynadım baya kolay geldi en zora aldım trophy için, zaten bölüm bölüm seçme de var ilk önce oyunu en zorda bitirsem sonra ilk 2 bölümü de en zora alıp geçsem trophyleri verir değil mi ?

platinium için en zorda bitirmene gerek yok, "ezici" zorluk yeterli
  • quote:

Sırayla başladım uncharted 1 ile beni acayip şaşırttı grafikler sonuçta 2007nin oyunu neredeyse hiç sırıtmıyor özlemişim, bu arada 2 bölüm normalde oynadım baya kolay geldi en zora aldım trophy için, zaten bölüm bölüm seçme de var ilk önce oyunu en zorda bitirsem sonra ilk 2 bölümü de en zora alıp geçsem trophyleri verir değil mi ?

En zor diyerek ezici seviyesinden bahsediyorsan, ilk iki bölümü de bu seviyede bitirdikten sonra ana oyundaki tüm zorluk trophyleri açılacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

En zor diyerek ezici seviyesinden bahsediyorsan, ilk iki bölümü de bu seviyede bitirdikten sonra ana oyundaki tüm zorluk trophyleri açılacaktır.

Diger 2 oyundadami gecerli bu?yoksa onlarda komple eZicidemi bitrmek gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.