Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ilk Uncharted ne leş bir oyundur ya. Aslında çıktığı yıl için değil de, günümüz için baya leş. Sürekli çatışmaya girmekten kusacaktım az kalsın, bir oyun bu kadar tekdüze olur. PS4'e getirirken aradaki çatışmaların bazılarını da atabilirlermiş, çok iyi olurmuş. Neyse, yine de bu oyunun efsane olması, bu kadar hayranı olması boşa değildir heralde. Onun için ikinci ve üçüncü oyuna dair beklentilerim yüksek, ilk oyunla aralarında uçurum olduğuna inanıyorum.
  • Daha önce oynamamış biri olarak çok zevk alarak başladım ve 2. bölümün ortalarına kadar da aynı hızla devam ettim.

Şuan 3. bölümün ortalarındayım ama hızım düştü, açıkçası sıkıldım.

Düşmanla karşılaşmalarda Metal Gear gerçekliği yok ve beklemiyorum da. Ama The Last of Us kadar da değilmiş malesef.

Bu sebeple 4. bölüm için sabırsız değilim. İndirime girdikten sonra alıp oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Daha önce oynamamış biri olarak çok zevk alarak başladım ve 2. bölümün ortalarına kadar da aynı hızla devam ettim.

Şuan 3. bölümün ortalarındayım ama hızım düştü, açıkçası sıkıldım.

Düşmanla karşılaşmalarda Metal Gear gerçekliği yok ve beklemiyorum da. Ama The Last of Us kadar da değilmiş malesef.

Bu sebeple 4. bölüm için sabırsız değilim. İndirime girdikten sonra alıp oynarım.

3. oyunda aynı hissi yaşadım ve 4. oyunun ön siparişini iptal ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Bu ilk Uncharted ne leş bir oyundur ya. Aslında çıktığı yıl için değil de, günümüz için baya leş. Sürekli çatışmaya girmekten kusacaktım az kalsın, bir oyun bu kadar tekdüze olur. PS4'e getirirken aradaki çatışmaların bazılarını da atabilirlermiş, çok iyi olurmuş. Neyse, yine de bu oyunun efsane olması, bu kadar hayranı olması boşa değildir heralde. Onun için ikinci ve üçüncü oyuna dair beklentilerim yüksek, ilk oyunla aralarında uçurum olduğuna inanıyorum.

Hocam leş diyemem ama sürekli çatışmadan ben de sıkıldım %57 olmuşum yavaş yavaş ilerleyebiliyorum bi anda bitirmeye çalışınca hakkaten sıkmaya başlıyo. Oyunun ya da konunun ne kadar iyi olduğunu biliyorum 2-3 hatta 4. oyundan beklentilerim çok yüksek. Umarım haklı çıkarız.

• quote:

Bu ilk Uncharted ne leş bir oyundur ya. Aslında çıktığı yıl için değil de, günümüz için baya leş. Sürekli çatışmaya girmekten kusacaktım az kalsın, bir oyun bu kadar tekdüze olur. PS4'e getirirken aradaki çatışmaların bazılarını da atabilirlermiş, çok iyi olurmuş. Neyse, yine de bu oyunun efsane olması, bu kadar hayranı olması boşa değildir heralde. Onun için ikinci ve üçüncü oyuna dair beklentilerim yüksek, ilk oyunla aralarında uçurum olduğuna inanıyorum.

Bence en güzeli ilk ve üçüncü oyundu. Oyunun bu kadar hayranı olması şaşırtıyor beni.

Üç oyunuda oynamayanlar okumasın beyler

Bir hikaye hiç değişmez mi ? Sürekli mi aynı şey olur ? Hazine için çık yola,yolda başına bişeyler gelsin çatışmalara gir dünyayı kurtar. 3 oyununda özeti resmen bu. Gerçi son oyunun senaryosunu bile pek hatırlamıyorum o derece. Sadece çöl sahnesi aklımda kalmış. Gerçekten harikaydı ama onun haricinde senaryo sürekli kopuyor. İkinci oyunda Elenayla Drake'in ayrılması falan niye ayrıldıklarını bilmememiz.. Chloe gibi bir hatunun üçüncü oyunda harcanması. Güzel oyun ama çok abartılmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

quote:

Hocam leş diyemem ama sürekli çatışmadan ben de sıkıldım %57 olmuşum yavaş yavaş ilerleyebiliyorum bi anda bitirmeye çalışınca hakkaten sıkmaya başlıyo. Oyunun ya da konunun ne kadar iyi olduğunu biliyorum 2-3 hatta 4. oyundan beklentilerim çok yüksek. Umarım haklı çıkarız.

Ben de sadece hikaye için oynuyorum hocam. Ama bu kadar çok çatışma olması ilk oyunda hikayeyi de baltalamış bence, ara sahnelerin çatışmalar arasına konulmuş moladan başka bir işlevi kalmıyor. Sadece sonlara doğru önemli gelişmeler yaşanıyor diyebilirim.

İlginç hocam, herkes ikinci oyunu çok beğeniyor gördüğüm kadarıyla. Üçüncü oyunun ikincinin yarattığı beklentinin altında kaldı ama ikinci oyunun başarısından dolayı göze batmadı tarzı yorumlar da vardı.

@TheDC

• Bugün başladım oyuna önyargım vardı başlarken direk 2 den mi başlasam diye ama 1.oyunu ben çok beğendim bulmacalar oynanış türkçe dublaj olmasıda harika olmuş sürükleyici oluyor
  • WinstoN # kullanıcısına yanıt
    1. oyun güzel bir oyun sadece 2. oyun efsanevi olduğu için 1. oyunun gölgesinden kaldı grafik anlamında da 1. oyundan çok fark var herşey bu kadar iyi olunca 2. oyun iyi oldu dolasıyla.
  • Herkesin zevki başka oluyor. Genel anlamda 1. oyun pek beğenilmiyor, ben 1. oyunu beğenenlerdenim. Ama 2. oyun bence en iyi olanı. 3. oyunu ise pek beğenmedim. Yani sıralamam 2-1-3 şeklinde. Oyun kurgusu ve konuya gelince bu konuda uncharted serisini pek beğenmiyorum. Bence basit bir hikayesi var. Hiç kimse the last of us, metal gear solid gibi efsane olmuş hikayeler beklemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 26 Ocak 2016; 7:36:56 >
  • TR psn'de Uncharted The Nathan Drake Collection paketi tekrar indirime girmiş, fiyat 89 tl. Geçen sefer ki indirimi kaçıran arkadaşlar değerlendirebilirler.

• Grafik olarak önceki nesille arasında önemli bir fark var mı?

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Altyazı ve ses Türkçe seçeneğini göremedim sıkıntı olmasın yoksa hemen alacağım.
  • Uncharted 1 ve 3 ü bitirdim. Sizce 2 için sipariş veriyim mi? Yoksa endonezyadan bir indirim mi bekliyim ? Napiyim sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Ben yılbaşı indirimleri zamanında TR psn'den almıştım. O zamanda açıklama kısmında Türkçe yazmıyordu. Ancak 3 oyunda da Türkçe dublaj ve altyazı mevcuttu.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler :)
  • ArkadaÅŸlar,Uncharted Nathan Drake Collection'ın indirimi hangi güne kadar??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    Bence 2yi kesinlikle oyna

• oyun indirime girmiş devamlı oynanacak oyun mu yoksa oyna sil tarzında mı + olarak normal oynanış ile kaç saatte bitiyor bütün seri ? bilen bilisi varsa cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

oyun indirime girmiş devamlı oynanacak oyun mu yoksa oyna sil tarzında mı + olarak normal oynanış ile kaç saatte bitiyor bütün seri ? bilen bilisi varsa cevaplarsa sevinirim

her oyun ortalama 10 saat yani 3 oyun 30 saat diyebiliriz. multi kısmı olmadıği için devamlı oynamak için aynı oyunu tekrar oynamak lazım..
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    Bastan dublaj olarak oynsmani tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.