Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uncharted 2 oynuyorum son bölümler çok uğraştırıyor yaratıklar düşmanlar falan %95 e kadar geldim bitirdikten sonra ara verip bekleyecem sonra uncharted 3 e başlarım
  • Arkadaşlar dün 3.oyunu bitirdim ve oyunu satılığa çıkardım,ilgilenen arkadaşlar varsa link aşağıda.Oyun Türkçe dublaj ve altyazılıdır.İlanda resimleri mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_113437662//tm.htm#113437662
  • PS4 'de en iyi 1 - Last of US 2 - Uncharted Collection
  • 1 ve 2 nin cok baglantisi var mi? Hikaye devam mi ediyor yoksa 2, oyun ayni karakterlerle kendi hikayesini mi anlatiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

1 ve 2 nin cok baglantisi var mi? Hikaye devam mi ediyor yoksa 2, oyun ayni karakterlerle kendi hikayesini mi anlatiyor?

hikayeler ayrı, ilerleme zamanları sıralı.
  • 3 oyunda da platin aldım fakat genişletilmiş trophylerden acımasızda bitirme ve süreli bitirmelerle uğraşmadım :) 3 oyunda %90 da kalmış oldu.

Ps3'te tüm seriyi oynayan biri olarak ps4 'te de seriyi keyifle oynadım.Herkese tavsiye ederim.
  • beyler trophy listesi var mı? oyunun içeriklerinde liste var mıydı tam hatırlayamadım
  • Sonunda 3.Oyunu da platinledim.Zamana karsi olan trophy beni biraz zorladi.Yanlis hatirlamiyorsam 7.Bolumun hizli birme moduydu
    Bu arada oyunu satiyorum arkadaslar.Turkce dublaj ve altyazili temiz durumda.Almak isteyen varsa gorusebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

1 ve 2 nin cok baglantisi var mi? Hikaye devam mi ediyor yoksa 2, oyun ayni karakterlerle kendi hikayesini mi anlatiyor?

Birkaç gönderme dışında, bağlantıları yok.

Seriye 2'yle başlamanız daha iyi olabilir. 1'den fersah fersah ilerde bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Ocak 2016; 2:19:20 >
  • beyler ben bu drakes fortune u 13 saatte filan bitirmiştim ya 2.30 saatte yüzde 40 ına geldim bu kadar kısamıydı bu
  • uncharted collection > uncharted a thief's end > hoziron zero dawn > olur da çıkartırlarsa god of war > gran turismo

başka hiçbir beklentim yok ps4 ten.

bu oyunları da bitirdikten sonra exclusive başka oyun istemem. Kazasız belasız oynayabilirsem şu oyunları, gözüm açık gitmem herhalde. Zaten sadece bloodborne bile beni 6 ay daha götürür

Last of us ne kadar beğendiğim bir oyun olsa da 2 sinin çıkmasını istemiyorum. İçimden bir his eğer çıkarsa hayal kırıklığı olacak diyor. İnşallah tadında bırakırlar, aklımızda efsane olarak kalır. Aslında aynı olay god of war için de geçerli biraz.

Kutulu uyguna satan bulursam UC collection ikinci el arıyorum. Bulamazsak sıfır alıcaz bakalım.

edit: yorumlara baktım da adam yukarda ilan vermiş şimdi gördüm, hızır gibi yetişti ne ballıyım haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le passager -- 11 Ocak 2016; 4:53:46 >

• blade184 B kullanıcısına yanıt
    Tebrikler, bende 3.oyunun 13. bölümündeyim. Ama ps3'de İlk önce ps3'de platinliyorum sonra ps4'de. Bir de araya ps vita'daki golden abyss'i sıkıştırdım. Son 1 aydır içim dışım Uncharted oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    uncharted 1 oyununu bitirmeden 2 veya 3 üncü oyunu seçip oynayamıyormuyuz.?Oyunu dün aldım fakat direk 1 inci oyundan başladı.Acaba benmi yapamadım yoksa seçme özgürlüğü yokmu hangi oyunu oynamak istediğimizi !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

uncharted 1 oyununu bitirmeden 2 veya 3 üncü oyunu seçip oynayamıyormuyuz.?Oyunu dün aldım fakat direk 1 inci oyundan başladı.Acaba benmi yapamadım yoksa seçme özgürlüğü yokmu hangi oyunu oynamak istediğimizi !

Oynarsiniz oyun secimi mevcut ana menude.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 oyunu da bitirdim ve çok beğendim. Ps3 olmadığından oynayamamıştım. Uncharted 4'ü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Menüden istediğin oyunu seçip oynayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluone kullanıcısına yanıt
    Oyun acilinca x bas sonra sol analogu saga,doğru it 2 ve 3 orada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 1. 2. veya 3.oyuna girip oyunun menüsüne geldiğinizde R1 e basın Orda ilk üç oyunun listesi çıkacak istediğinize girin.
  • Sonunda tüm seri; ps3 uncharted 1-2-3, ps4 uncharted 1-2-3 ve ps vita uncharted golden abyss, hepsi platin oldu.
  • Bunun platini adamı çıldırtır. Ezici zorlukta kafanı siperden çıkardığın an tek yiyosun. Hazineler falan yine youtube dan bakıp toplanır da. Çatışma kısmını aşırı zor yapmışlar. Kolu kıracaktım sinirden az kalsın.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.