Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qkhnk

ardakadaşlar

Uncharted oynanışı nasıl ? Kız arkadaşım için alacağım. En son tomb raider , until dawnı bitirdi.
    Silah kullanımı çok fazla mı ?

Tomb Raider'ı bitirdiyse bunu da bitirir. Silah kullanımı ve platform ögeleri dengesi aşağı yukarı aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk oyunu bitirdim çok zevkliydi. Şuan ikincisine başladım onda da 6-7 bölüm kadar ilerledim ilkinden çok daha zevkli. Tapınak gibi bir yerdeyim çözemedim youtube'dan çözüm videosuna bakıcam sanırım en son Oyun harika cidden. Bu sırada Tombrider almıştım başladım, çok aşırı beğenmedim last of, until dawn ve uncharteddan sonra. Belki dilden dolayı da olabilir. Uncharted gerçekten çok fazla zevk veriyor kulaklıkla oynuyorum kesinlikle tavsiye ederim.
  • Ben bu oyunu almayı düşünüyorum. Şu an gördüğüm kadarı ile en ucuz fiyat kahraman konsolun, 150 lira ile. Ancak gordugum kadari ile kahramanin oyunu dublajsiz cikmis, ama altyazı var, dogru mu anlamisim? Ben boyle almak istemiyorum oyunu zira satarken sıkinti yasanabilir nereden alayim oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Buradaki 2. el dijital satış & kardeşlik ilanlarında 45-50 TL.'ye Türkçe dublajlı verisyonunu bulabilirsin, fazladan 100 TL. vermene hiç gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

oyunun hepsini ps3 de bitirdim. Şuan ps4 de oynayacak oyunum kalmadığı için tekrar alıp oynasam mı diyorum. Fiyat çok yüksek.

Noel indirimleri kapsamında bir ara 89 tl olmuştu. Bende o sırada aldım. Bence biraz bekleyin, yakın zamanda fiyatı tekrar düşecektir.

• Uncharted: Drake Fortune u Platinledim. Zor oldu ama güzel oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Uncharted: Drake Fortune u Platinledim. Zor oldu ama güzel oldu

Tebrikler Bende bu akşam Uncharted 2; Among Thieves Remastered'ı platinledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Tebrikler Bende bu akşam Uncharted 2; Among Thieves Remastered'ı platinledim.

bende tebrik ederim, psn de listemdesin zaten bugun gördüm kupalarını

• quote:

Hocam hangi rehberleri kullandınız platinlerken bende normal bitirdimde , ikinci bitirmede platinlemeyi düsünüyorum cok zor degil gibime geliyo

• Oyun gerçekten muazzam, grafik detay, oynanış, hikaye muazzam. 2 bitti bakalım 3 te neler bekliyor bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaytutalay

quote:

Hocam hangi rehberleri kullandınız platinlerken bende normal bitirdimde , ikinci bitirmede platinlemeyi düsünüyorum cok zor degil gibime geliyo

Bulamadigim hazinelere baktim sadece hocam onun dısında rehbere bakma ihtiyacı hissetmedim. Ezici zorlukta kafayı çıkartamiyorsun nathan ın ölme süresi çok kısa oluyor bir tek bu zorladı.

• quote:

quote:

Arkadaşın dediği gibi hazineler dışında rehbere ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Ben yaklaşık son 1 ayda Uncharted 1 ve 2'yi, hem ps3 hemde ps4'de platinledim. Bana ps3 versiyonundaki ezici mod daha zor geldi. Ps4'de ki ezici mod ps3'ün zor moduna karşılık geliyor diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

quote:

Arkadaşın dediği gibi hazineler dışında rehbere ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Ben yaklaşık son 1 ayda Uncharted 1 ve 2'yi, hem ps3 hemde ps4'de platinledim. Bana ps3 versiyonundaki ezici mod daha zor geldi. Ps4'de ki ezici mod ps3'ün zor moduna karşılık geliyor diyebilirim.

eyv beyler cevaplar icin last of us'da platinlemistim hazineleri ordaki gibi bakarak yaparım ozaman , aynen ezici zorluğun aşırı bir zorluğu yokmus.

• Platini hakeden oyunlardan bravo

• Bende Uncharted Drakes Fortune ve Among Thieves ı plantinledim.Uncharted 3 e başladım fakat misafirler dolayısıyla biraz ara verdim oyuna.
    Ezici zorluk 1.oyunda beni zorladı ama 2.oyunda 1.oyundaki kadar zorlanmadım.Üçüncü oyunda baya zorladı Ezici de beni.
    Oyun gerçekten efsane olmuş.Espriler filan şahane ya
  • ilk oyunu değil de ikinci oyunu platinleyebilirim. Among Thieves'e aşık oldum

• 3 günlük aradan sonra 3.oyuna kaldığım yerden devam ettim.En son 16.bölümdeydim.Dört bölüm oynadım ve 20.bölümde bırakmıştım.Az önce de 21.bölüme geldim ve bıraktm.Sanırım sonlara doğru yaklaşıyorum.Üçüncü oyun bana başlarda sıkıcı gelmişti ama şimdi gayet keyifle ve heyecanla oynuyorum.Diğer iki oyuma göre bulmacalar biraz daha arttırılmış ve zorlaştırılmış durumda.

Trophy ler konusuna gelecek olursak diğer 2 oyuna göre baya az trophy açmışım 22 tane filan anca açmışım.Şuan 79 tane de hazine buldum.Hazineleri 80 yapınca bir trophy daha veriyor.Oyun bitince de diğer hazineleri buluru ve hazineleri tamamlamış olurum.
  • 3 oyunuda zor da bitirdim bazi bolumlerde kanser olcaktim

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

PS3'de Unc 1-2-3'ü oynadım.Ps4'de oynamazsam bir şey kaybeder miyim,arada çok büyük farklar var mı?

3 oyunda tr dublaj abi ps4 te başka birşey kaybetmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

PS3'de Unc 1-2-3'ü oynadım.Ps4'de oynamazsam bir şey kaybeder miyim,arada çok büyük farklar var mı?

Türkçe dublaj yüzünden sanki yeni bir oyun oynuyormuşsun gibi oluyor. İndirime girerse mutlaka alıp oynamanı öneririm. Gerçekten çok başarılı bir paket.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.