Şimdi Ara

uncharted3 TÜRKÇE bölüm bölüm burada olacak (spoiler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uncharted3 TÜRKÇE Bölüm 1 zorluk seviyesi :Ezici zorluk

uncharted3 TÜRKÇE Bölüm 2 zorluk seviyesi :Ezici zorluk

uncharted3 TÜRKÇE Bölüm 3 zorluk seviyesi :Ezici zorluk

uncharted3 TÜRKÇE Bölüm 4/1 zorluk seviyesi :Ezici zorluk

uncharted3 TÜRKÇE Bölüm 4/2 zorluk seviyesi :Ezici zorluk

• O kadar zor tutuyorum ki kendimi şuan birşey dememek için YAV OYUN DAHA ÇIKMADAN NEYİN PEŞİNDESİNİZ.LANET OLSUN BÖYLE PAYLAŞIMLARA....

VİDEOLARI İZLEMEDİM AMA BÖYLE BİR ZİHNİYET OLAMAZ YA

• sizin atacagınız havanın gazına tüküreyim ya!

yayınlamayın şunları birader !!!
  • Ne gereeee wardi daha oynamadi millet bizde suan oynuyoruz ama insanlarin istahini kacirmamak lagzim yok su oldu yok bu dirildi yok saka yok zipladi ahanda oyunun resmi bu ne ya yapmayin arkadaslar ya
  • Ne alakası var? Yusuf spoiler diye yazmış, herkes bizim gibi bu oyunu alamıyor sadece videolarını izleyenler var. Biraz anlayış lütfen.

Bu tepkiyi oyunun ana sayfalarında direkt sonu böyle oluyor ben bunu yaptım şu şöyle bitti beğenmedim diyen bir fake vardı ona yapacaktınız. Ama yapmadınız !!!!
  • Kimseye zorla bir şey izletmiyorum.izlemek isteyen elbet vardır.veya biryerde takılan vardır izler nasıl geçildiğini.
  • Al iste nefsimle basbasa biraktiniz beni. Oyunu alana kadar 1 ay gecse , meraktan catlarim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ForumlAR PAYLAŞIM İÇİN arkadaşlar , hem arkadaş yazmış spoiler diye.Bu kadar tepki fazla, biraz daha esnek olun
  • Niye tepki gösteriyorsunuz anlamadım adam başlıkta spoiler içerir diye belirtmiş zaten.
    Kendinize hakim olun izlemeyin olsun bitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.