< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Under Armour - Koşu Ayakkabısı - Ua Charged Pursuit 2 199.90TL [Bitti] (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: giges1997Numara konusunu dert edinenler Under Armour sitesindeki beden tablosundan ayağınızın ölçüsüne göre olanını alın. Ayağım 27 cm çıktı, 42.5 uygun diyor.
Hocam ben Nike ayakkabıma baktım. Eu: 42.5 ve uzunluk 27cm yazıyordu dil altındaki etikette. Bahsettiğiniz beden tablosundan ben de 42.5 aldım. Nike ayakkabıda kaç giyiyorsunuz acaba?
Ayağıma uymaması durumunda Ankara içi aldığım fiyata ben de verebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ara ara stok açılıyor, 4. Denemede ben aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siparişim onaylandı benim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En düşük 289 iken ben 187 ye aldım.
vazgeçmemiş olsaydınız siz de alabilirdiniz, yazık olmuş.
Hayirli olsun hocam güle güle giyin. Mevzu sizin 187'ye almis olmaniz degil. Baska bir kampanyayla daha birlestirseniz 150 ye hatta daha da ucuza getirebilirsiniz. Mevzu 290 lira bandinda gezen ayakkabinin 200 e düşmesi. Ayaginda giyecek spor ayakkabısı olan için fuzuli masraf. Gercekten ihtiyaci olan icin güzel ürün. Bu tamamen kendi gorusum tabi
Tabanı koşu sırasında dize binen kuvveti azaltan bir taban mı ? Pek kaliteli durmuyor ürün.
Subkalkaneal taban ağrınız mı var?
-
Stok yenilenince yazar mısınız?
-
Ben kendi numaramı almıştım olmadı dostum benim ayağıma 1 numara büyük almakta fayda var bir gelsin denersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LonedLyHocam ben Nike ayakkabıma baktım. Eu: 42.5 ve uzunluk 27cm yazıyordu dil altındaki etikette. Bahsettiğiniz beden tablosundan ben de 42.5 aldım. Nike ayakkabıda kaç giyiyorsunuz acaba?
Ayağıma uymaması durumunda Ankara içi aldığım fiyata ben de verebilirim.
Alıntıları GösterNike RunFalcon'da 42.5 giyiyorum ama onun ölçülerine baktığımda 42.5 26.3 cm gözüküyor. Under Armour'a baktığımda 27 cm 42.5 gözüküyor. Yani yarım numara veya bir numara büyük alınmasından sorun oluşmayacaktır büyük ihtimalle.
-
Kargoya verilen var mı hiç?
Ürün yorumlarına bakılırsa kargosu teslim edilenler olmuş. Benimki daha kargoya verilmedi. Lacivert olan satışa kapanmış artık.
çıldırıcam ne ara kargoya verildi. ne ara kargo eve getirdi. bu insanlar nerede yaşıyor
Lacivert verildi hocam bugün geldi bana. Ama siyah hala beklemede. Fiyatına göre güzel bence.
-
Kendim almadım ama kardeşim bir adet lacivert almıştı ve dün kargoya verildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en geç 9u kargoya verilir yazıyordu. bugünde vermediler hayırlısı artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X