Şimdi Ara

Under Armour UA Charged Bandit 6 Spor Ayakkabı 44 numara 373tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı bana uygun geldi, 43 numarası 510 tl

Under Armour UA Charged Bandit 6 Spor Ayakkabı

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z7C6F9T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35710 -- 21 Kasım 2020; 19:20:43 >

• Kırımızı 44, 270 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızıdan kaptım 270tl miss

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

Kırmızıdan kaptım 270tl miss

Siyahı aldım, sonra Kırmızıyı da alayım dedim eklenmiyordu sepete demek siz aldınız   hayırlı olsun

• Vatov kullanıcısına yanıt

Teşekkürler öle oldu sanırım sizede hayırlı olsun:) :)

• ben mi yanlış görüyorum acaba,siyah olanda kırmızda 510 lira....indirim 275 lira gözüküyor

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam :) , bugün bir şansızlık var ben de. Hep tam alıcam stok bitiyor. Sabahta Vatan'dan sıvı soğutucu almaya gidecektim, gece stok olan mağazada sabah stok bitti şansıma  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayge70 A kullanıcısına yanıt
    44 numaralar için fiyatlar ve kargo teslim süreleri artmış, 45 numaralar 373 tl sanırım şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayağım 22,5 cm 41 beden ayakkabı oluyor.Linkteki beden tablosuna bakıyorum 26cm ayak uzunluğuna 41 beden verilmiş.22,5cm listede bile yok.Ayak uzunluğuna birşeylermi ekleniyor ? 

• kaçırdık

• kırmızı çok güzelmiş, fiyatta bedava. kalıpları 1 beden küçük bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Ayağım 22,5 cm 41 beden ayakkabı oluyor.Linkteki beden tablosuna bakıyorum 26cm ayak uzunluğuna 41 beden verilmiş.22,5cm listede bile yok.Ayak uzunluğuna birşeylermi ekleniyor ? 

22,5 cm 41 olamaz hocam. imkansız yani

• Fiyat yükselmiş görünüyor

• Ben artık parasında değil güzel bir under armour modeli bulamıyorum bulsam alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Ayağım 22,5 cm 41 beden ayakkabı oluyor.Linkteki beden tablosuna bakıyorum 26cm ayak uzunluğuna 41 beden verilmiş.22,5cm listede bile yok.Ayak uzunluğuna birşeylermi ekleniyor ? 

Ayağın nasıl 22.5 cm olabilir ya çocuksun ya da kadınsın. 22.5cm, 36 numaraya tekabül eder. Ayak boyunu ölçmen için yere a4 boyutlarında kağıt ya da karton koy, üzerine bas ve en uzun parmak ucununu kalemle işaretle, ardından topuk kısmını işaretle. Bu 2 işaret arasını ölç bu kadar basit. Ayrıca ölçüm yaparken en dipten çizgi çekme kalem 90 derece açıda kalsın.

• n0fx kullanıcısına yanıt

22.5 cm doğru.Genel olarak 40 biraz dar 41 tam oluyor.Reebok var örneğin 41 dar oluyor.

Fakat terlikte 37 oluyor.37 den büyük bol geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 22 Kasım 2020; 19:59:16 >
  • Primeda 299tlden satildi ben almistim daha fazlasi firsat sayilmaz 1 no buyuk alin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.