Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir önerim var. whatsapptan yazacaktım ama dağınık olurdu anlaşılmazdı. daha toplu halde okumuş olursunuz.

Clan Statüsü ve Gidişat

Clanımızın statüsündeki bf4'ü kaldıralım. biliyorumki birçoğumuz bf3 ten sonra tatmin olmadık bu oyundan. yada oyun olmadığı için oynuyoruz. özlemle beklerken , 1 ay oynayıp sıkıldığıma göre oyunda ciddi sorunlar var. bu sorunların bf5 te devam edeceğini düşünüyorum.herneyse..

Genel ps4 birliği oluşumu olalım. destiny,gta5,fifa,dayz gibi oyunlar çıkınca bu oyunları büyük çoğunluğumuz alıp oynayacak zaten. 1-2 ay a herşey yerine oturmuş olur.Aynı zamanda büyük iddamız olacak tabiiki. bütün oyunlarda aynı oluşum olacağız.

PSN, Kardeşlik Konuları

Kendi aramızda yavaş yavaş psn oyunları paylaşmaya başladık. çıkan oyunlarda psn hesapları alıp kendi aramızda oynayalım. karşılığı olsun yada olmasın önemli değil. mesala ben arkadaşa bir oyun verdim diye o arkadaşında bana bir oyun vermesi şart değil. zaten birçoğumuzun bu konuları aştığını düşünüyorum.Aile ortamı oldu burada iyice. başınız dara düştümü gelin bir süre evimde kalın kapım açık yani :) neyse muhabbeti uzatmadan, psn hesapları aktif olarak aramızda paylaşalım. sistemli olacak bu tabiiki. oyunsuz kalmamalıyız netice olarak..(dediğim birlikte oynayacağımız multiplayer oyunlar harici.)

psn hesapların alım satımları daha kolay oluyor. kargosu, kutusu vs uğraşmaya gerek kalmıyor.

Alımlar

Birliğimize yeni gelmek siteyen, gecelek arkadaşlar yaş,referans statüsüne göre değerlendirilecek. yani ince eleyip sık dokuyacağız. uzun zamandır aktif 6-10 kişi arası arkadaşlarımızla sakin ve huzurlu ortamımız var.hep sürmesini isterim. ps4'ün böyle daha zevkli bir hale geleceğini düşünüyorum.aynı zamanda herkesin işine gelecektir.

Yine hepinizin yorumlarını bekliyorum.
    ismini yazamadıklarım kusuruma bakmasınlar .netimde biraz sorun var downloadlardan ötürü. düzeltme yapamadım. +(@Posmort3m, @ Xx_AST3CH_xX ) Hepinizi seviyorum Görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 13 Ağustos 2014; 19:39:22 >

• Serhad Başkan ;

Bir süredir düşündüğündüğüm bu konuda sözlerime tercüman olmuşsun resmen. Yazdıklarına harfi harfine katrılıyorum.

Klan Statüsü ve Gidişat hakkında ; BF4'te eski katılım ve sürekliliği göremiyorum,kendim dahil. Ps4 birliği oluşumu gayet güzel bir fikir. Zaten bir iki aya dediğin gibi buralar oyunlarla dolacak.Oyunların multi kısmında JW'yi devam ettiririz. GTA5te çete Fifa'da Pro Club vs.

PSN Kardeşlik hakkında ; eğer bu sistemi oturtabilirsek çok sağlam olur mesela herkes bir oyun alabilir birbirinden farklı olan ve bunları bitirdikçe paylaşırız aramızda havuz gibi. (beni tek düşündüren devasa oyun gigabaytları)

Alınlar hakkında ; çok değil 2 ay kadar önce klanda yığılma olmuştu. sayımızı 40ı geçmişti ama akşam aktif olarak ps4 başında olan yine bizim çekirdek kadromuzdu. Şimdi burada şöyle bir sıkıntıyla karşılaşılmıştı sabit bir oyun klanı olmadığımız için o zaman kişileri akşam toplanmaya teşvikte zorlanıyorduk. Mesela akşam BF'de antreman var denildiğinde sadece elinde BF olanlar online oluyor ve partiye katılım gerçekleştiriyordu.Diğerleri hem parti hem de aktivite dışında kalıyordu. Bunun için her oyuna bir sorumlu atayabilir. Yapılacak aktivitelerin düzenlenmesi ve sürekliliğin sağlanmasını sağlayabilir.

Eğer bu tip sıkıntıları ortadan kaldırabilirsek,klana yeni üye alımı olabilir. Öteki türlü yığılma oluyor sadece.

Multi platfom (oyun bazında) bir klan olabilir ve eğlencemize eğlence katabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 13 Ağustos 2014; 21:38:01 >

• aynen abi düzeltmeler için teşekkürler :)

psn'ler için oyunlar çıktıkça bir sistem oturtacağız. hesabı el değiştirmelerden sonra direk satacağız. uygun fiyatlı oyunlar için araştırma yaparım. kimse oyunlardan mahrum kalmasın. bize patlayacağına sony'e patlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 13 Ağustos 2014; 22:47:31 >
  • Sony PlayStation 4'ün yeni güncelleme detayları gün yüzüne çıktı. 2.0 güncellemesi ile birlikte, PSN üzerinden oyuncular birbirlerini kontrol edebilecekler yani TeamViewer'a benzer bir sistem olacak. Mesela takıldığınız bir yer olursa, arkadaşınız evinden o bölümü uzaktan oynayarak geçebilecek. Ayrıca arkadaşında oyun yoksa bile co-op modunda davet edip oynayabileceksiniz.

Bu güncelleme ile YouTube sistemi de geliyor. PS4'te bir oynanış videosu çekip, anında YouTube'da yayınlayabileceksiniz. Sony ilerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili birçok özelliği sizlere duyuracak.

Konu ile ilgili Sony'nin resmi PlayStation Blog üzerinden yayınlanan yazısının Türkçesini aşağıdan okuyabilirsiniz.

PlayStation Blog üzerinden yayınlanan resmi bilgi ise şu şekildedir:

PlayStation 4 ile derin sosyal kabiliyeti olan "SHARE" butonunu gün yüzüne çıkarttığımızdan beri oyunculardan heyecanlı tepkiler alıyoruz. Oyuncular, PS4'e özel olan inFamous: Second Son ve Last Of Us: Remastered gibi oyunlarda Live From Playstation, interaktif yayın, SHAREfactory, What's New gibi özellikleri ile destansı oyunculuk anları paylaşımlarına odaklı bir kültür çerçevesinde buluştular.

Haydi birlikte bir adım öteye gidelim. Haydi arkaya yaslanıp arkadaşlarımızın oynadığı oyunları seyretmek yerine, uzaktan oyunlarına girip harika deneyimleri gerçek zamanlı olarak birlikte yaşayalım. Bugün Gamescom'daki PlayStation basın konferansında, PS4 lansmanında verilen bir sözü daha gerçekleştiriyoruz ve bu sonbahar PlayStation 4'e gelecek olan Share Play'i size sunuyoruz.

Share Play'i hayal etmenin en iyi yolu onu bir "sanal kanepe" olarak düşünmenizden geçiyor. PlayStation 4, Online bir co-op deneyimi sunacak ve arkadaşınızı oyununuza davet edecek yani o oyunun bir kopyasına sahip olmasalar bile böylelikle oynayabilecek. Bu türünün tek örneği olan özellik sayesinde, arkadaşlarınızla sanki aynı odadaymışsınız gibi oyun oynayabileceksiniz.

Oyunlardan örnek vermemiz gerekirse; arkadaşınızı online olarak DRIVECLUB'daki klübünüzde oyunu oynaması için davet edebileceksiniz.

Share Play ile bir arkadaşınıza yardım etmek için de oyunlara girebileceksiniz. Örneğin; oyunun bitiremediğiniz bir bölümü var ise arkadaşınızı kontrolü ele alması için davet edebiliyorsunuz. Kanepede oturan arkadaşınıza kumandayı vermişsiniz gibi sizin ekranınızda, arkadaşınız size zor zamanlar geçiren bölümü geçecek. Last Of Us: Remastered'da başaşağı tutunduğunuz bölümü geçemiyor musunuz? Bu özellikle biraz yardım alacaksınız.

Share Play, bu sonbaharda gelmesi planlanan v2.00 sistem güncellemesi ile PS4'e gelecek. Bu güncelleme aynı zamanda E3 sahnesinde bahsettiğimiz,oyun görüntülerinizi yüklemeyi ve YouTube için uygulama desteğini de içeren yayınlama ve video paylaşma özelliklerini de ekleyecek. Son olarak ise What's New, friend-of-friend yani arkadaş yolu ile geliştirilmiş ve gerçek zamanlı aktivite haberleriyle yer alacak ve bu arkadaşlara ve son oynanan oyunların yayınlarına anında ulaşım imkanı sağlayacak. V2.00 güncellemesi geldiği zaman, gelecek olan diğer özellikler belirlendiği zaman sizlere haber vereceğiz.

Her zaman sizden gelecek geri dönüşleri duymak istiyoruz ve Share Play'in PS4'e geldiği zaman sizi en çok heyecanlandıran özelliğini merak ediyoruz. Share Play ile co-op olarak ilk oynayacağınız oyunu da merak etmekteyiz.

(Alinti - BSC)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vaay iyiymiş. hayırlı ossun cümleten. bu arada infamous grafikleri ne öyle abi yav
  • Serhadss kullanıcısına yanıt
    Eyvallah serhadim..guzel bir ortam var ismi a yada b farketmez her turlu desteklerim oyun bahane muhabbet sahane:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yazdıklarınızın her harfine katılıyorum,bu şekilde bence her türlü daha zevkli oyun oynamış oluruz.
    oyun konusunda da serhad dediği gibi zaten aramızdaki ortam artık aile gibi o yüzden paylaşım konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.elinde olan diğer arkadaşlara bilgi verir oynamak isteyen olursa alır bilgileri takılır bir süre,ki gayet güzel olur bence...
    yeni üye konusunda da bence referans olayını da kullanabiliriz eğer referansı varsa,elbette referansı olmayan arkadaşlar da olacaktır,bu sefer de ince eleyip sık dokuruz,bizim için nasılsa kalabalık bir klan olmak önemli değil,önemli olan ortamımız bozulmasın...
  • Yorumlarınız ve olumlu görüşleriniz için teşekkür ederim abilerim. Yavaş yavaş uygulamaya gireceğiz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

arkadaşlar yazdıklarınızın her harfine katılıyorum,bu şekilde bence her türlü daha zevkli oyun oynamış oluruz.
    oyun konusunda da serhad dediği gibi zaten aramızdaki ortam artık aile gibi o yüzden paylaşım konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.elinde olan diğer arkadaşlara bilgi verir oynamak isteyen olursa alır bilgileri takılır bir süre,ki gayet güzel olur bence...
    yeni üye konusunda da bence referans olayını da kullanabiliriz eğer referansı varsa,elbette referansı olmayan arkadaşlar da olacaktır,bu sefer de ince eleyip sık dokuruz,bizim için nasılsa kalabalık bir klan olmak önemli değil,önemli olan ortamımız bozulmasın...

Ortamımızı bozanın bobrek leri alırız.Böbrek.avi 😃

• Alaaddin bf yazısını kaldırsana hacu çok boşladın burayı

diablo clan yapabilirsin mesala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 16 Ağustos 2014; 21:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

Alaaddin bf yazısını kaldırsana hacu çok boşladın burayı

Kanka en geç çarşamba dönüyorum sahaya. Bu leş işten çıkam da o zaman görün siz burayı yeter diceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

Kanka en geç çarşamba dönüyorum sahaya. Bu leş işten çıkam da o zaman görün siz burayı yeter diceksiniz

sensiz olmuyor

• quote:

quote:

quote:

sensiz olmuyor

Sensiz de olmuo kanka

DayZ destiny ac unity minecraft gta gelsin o zaman dur durak olmayacak buralar sürekli aktif en hızlısından

• quote:

quote:

quote:

quote:

sensiz olmuyor

Sensiz de olmuo kanka

DayZ destiny ac unity minecraft gta gelsin o zaman dur durak olmayacak buralar sürekli aktif en hızlısından

minecrafti çok oynadım pc de sıkıldım iyice ya. destinyede 300 tl verecek para verilirmi kararsızım. bakalım. diabloda baya takılırım. zaman geçince biraz onlara yönelirim sanırsam. dayz çıktığı gibi alırım da o da 2015 te falan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: jasvin71

quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

arkadaşlar yazdıklarınızın her harfine katılıyorum,bu şekilde bence her türlü daha zevkli oyun oynamış oluruz.

Ortamımızı bozanın bobrek leri alırız.Böbrek.avi 😃

aff yokkkk

• Evet arkadaşlar işten ayrıldım

Alışverişe çıkıyorum şimdi. Akşam döneceğim. Kalın sağlıcakla

• hadi hayırlısı olsun,kurtuldun mu diyelim
  • Alaaddin yeni çıktın paranı harcama ona buna
  • günaydınnnn arkadaşlarrrrr herkese güzel bir hafta sonu dilerimmmm
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.