Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Alım varsa gelmeyi isterim.

Şimdiden hoşgeldin.. İlk sayfadan psnleri eklemeyi unutma..

Bu aralar oyunsuzluktan warframe'e sarmış olsakta 19 eylülden sonra fifa so rasında gta5e geçiş olacaktır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam. Watch dogs ve battlefield 4 üm var. Warframe indiriyim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam. Watch dogs ve battlefield 4 üm var. Warframe indiriyim mi ?

İndir dostum seni de saralım

Beyler dojoya dojoya

• hooooppp kimse yok mu buralarda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

hooooppp kimse yok mu buralarda???

ne oldu abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

quote:

çok sessiz kalmış yine buralar,alışkın değilim böyle olmasına çok tuhaf geliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

quote:

çok sessiz kalmış yine buralar,alışkın değilim böyle olmasına çok tuhaf geliyor

Makinaya 1500 lira verip oyunlarda bedavacılık yapılınca böyle oluyor malesef. :) oynayıpta keyif alacağımız birçok oyun var aslında ama alan yok. Böyle oluncada buralar sessiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 17 Eylül 2014; 14:00:29 >

• quote:

Meraba beyler bf3 ten tanıyanlarınız olur belki egemen ben sınavım dolayısıyla çıkmak zorunda kalmıştım klandan.Bayadır araştırıyorum nerelerdesiniz diye yeni bulabildm valla.Ama bf4 ü satmışsını hayal kırıklığına uğradım birazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetoegemen32

quote:

Meraba beyler bf3 ten tanıyanlarınız olur belki egemen ben sınavım dolayısıyla çıkmak zorunda kalmıştım klandan.Bayadır araştırıyorum nerelerdesiniz diye yeni bulabildm valla.Ama bf4 ü satmışsını hayal kırıklığına uğradım birazda

Vay vay kimleri görüyoruz

Dostum hoşgeldin. Bf4 tamamiyle bir hayal kırıklığı olmuş aslında bizim satmamız normal. Herkes aynı şeyi yaptı. Ekliyorum seni.

Serhad başgan bilalin psn i de alayım ilk mesajı editleme vakti geldi. Bf ile ilgili herşeyi kaldırıp yeni bir sistem koyacağım yarın inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

quote:

Vay vay kimleri görüyoruz

Dostum hoşgeldin. Bf4 tamamiyle bir hayal kırıklığı olmuş aslında bizim satmamız normal. Herkes aynı şeyi yaptı. Ekliyorum seni.

Serhad başgan bilalin psn i de alayım ilk mesajı editleme vakti geldi. Bf ile ilgili herşeyi kaldırıp yeni bir sistem koyacağım yarın inşallah :)

bilalUS1

• Ben seni ekledim abi dün.Warframe hiç hoşuma gitmedi yanlız ya Fifadamı devam ediyoruz
  • SON DAKİKA !!!

Az önce mail olarak geldi tr.playstataion.com'dan.

Grand Theft Auto V

Rockstar North'un Güney Kaliforniya'yı yeniden tasarladığı şehirler, kasabalar, çöller PlayStation 4'ün gücü sayesinde yepyeni bir hayat buluyor.

Platform: PS4
    Çıkış tarihi 18 Kasım 2014 Tür Aksiyon/Macera Yayıncı Rockstar Games Geliştirici Rockstar North
    PS4'e geliyor | #4ThePlayers
    18+Şiddetwww.pegi.info

Los Santos'a hoş geldiniz
    Michael, Trevor ve Franklin'in Los Santos ve Blaine County boyunca çıktığı soygun maceralarında karakterler arasında geçiş yapın ve şimdiye kadarki en zengin, en büyük ve en derin açık dünya deneyimini yaşayın. Oyun dünyasındaki geliştirmeler arasında yeni vahşi yaşam, gelişmiş hava koşulları ve hasar etkilerinin yanı sıra keşfedilecek onlarca detay bulunmakta.

Bu geliştirmeler ayrıca Grand Theft Auto Online'a da eklenerek Grand Theft Auto evrenini daha da genişletiyor. Takım kurup, para için işleri tamamlayarak suçlu derecenizi arttırın, mülkler satın alın, araçları ve karakterleri geliştirin, herkesin bildiği rekabetçi modlarda yarışın ve kendi içeriklerinizi oluşturarak Grand Theft Auto topluluğu ile oynayın ve paylaşın.

Bunlara ek olarak PS3 oyuncuları kendi Grand Theft Auto Online karakterlerini ve ilerleyişlerini PlayStation 4'e aktarabilecekler.

Yani benim hesaptaki askeri uçak,veyron,onlarca silah,milyonlarca dolar,düzinelerce kara hava ve deniz aracı da gelecek hesabımla

• quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

SON DAKİKA !!!

Az önce mail olarak geldi tr.playstataion.com'dan.

Grand Theft Auto V

Rockstar North'un Güney Kaliforniya'yı yeniden tasarladığı şehirler, kasabalar, çöller PlayStation 4'ün gücü sayesinde yepyeni bir hayat buluyor.

Platform: PS4
    Çıkış tarihi 18 Kasım 2014 Tür Aksiyon/Macera Yayıncı Rockstar Games Geliştirici Rockstar North
    PS4'e geliyor | #4ThePlayers
    18+Şiddetwww.pegi.info

Los Santos'a hoş geldiniz
    Michael, Trevor ve Franklin'in Los Santos ve Blaine County boyunca çıktığı soygun maceralarında karakterler arasında geçiş yapın ve şimdiye kadarki en zengin, en büyük ve en derin açık dünya deneyimini yaşayın. Oyun dünyasındaki geliştirmeler arasında yeni vahşi yaşam, gelişmiş hava koşulları ve hasar etkilerinin yanı sıra keşfedilecek onlarca detay bulunmakta.

Bu geliştirmeler ayrıca Grand Theft Auto Online'a da eklenerek Grand Theft Auto evrenini daha da genişletiyor. Takım kurup, para için işleri tamamlayarak suçlu derecenizi arttırın, mülkler satın alın, araçları ve karakterleri geliştirin, herkesin bildiği rekabetçi modlarda yarışın ve kendi içeriklerinizi oluşturarak Grand Theft Auto topluluğu ile oynayın ve paylaşın.

Bunlara ek olarak PS3 oyuncuları kendi Grand Theft Auto Online karakterlerini ve ilerleyişlerini PlayStation 4'e aktarabilecekler.

Yani benim hesaptaki askeri uçak,veyron,onlarca silah,milyonlarca dolar,düzinelerce kara hava ve deniz aracı da gelecek hesabımla

gelsin o zaman artık

• Hadi hayırlı olsun gta ve dead island ı dört gözle bekliyorum :)

• Agalar fifa 15 yayındayım

http://www.twitch.tv/godlesscaptive

• GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    En geç pazartesi bende alıyorum.Lig falan kurulucakmı fifa 15te yoksa ultimate,online friendly match şeklindemi oynicaz
  • quote:

En geç pazartesi bende alıyorum.Lig falan kurulucakmı fifa 15te yoksa ultimate,online friendly match şeklindemi oynicaz

Herkes alsın ona göre şekillendirelim. Lig kurulur süper lig

• GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    Banada lig kurulursa süper olur gibi geliyo Bunu alışkanlık şeklinde devamm ettirebiliriz hatta
  • hala yayındamısın diye baktımda kapatmışın
  • bende yarın falan alabilirim oyunu. salı çarş falan oynamaya başlarız. sonunda ortak oynayacağımız oyun olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 21 Eylül 2014; 17:41:45 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.