Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Axecalos

Az önce PsLive'de gezinirken Lords of Fallen'ı oynayan bir fransızı izlemeye başladım.

İlk izlenimim : ps4teki Dark souls olmuş. Eleman aynı bossu 6.denemesinde kesebildi.. Mutlaka alıp oynanması lazım..

Rpg seven üyeler kaçırmasın derim. Oyunun çıkışı 28 ekim.demekki bugün yarın spota düşer..

Haberiniz ola ahali..

Shadow of Mordor'un bitimine yalın şeker gibi geldi bu haber valla..

Oyunla ilgili ign'nin yazısını altta lik olarak paylaşıyorum gençler..

http://m.ign.com/games/lords-of-the-fallen/ps4-166507

abi izledim ama oyunda çok hata gözüme çarptı.

mesela yaratıkları kestikten sonra duvarların içine falan giriyorlar. yıl olmuş 2015 hala bu tarz hatalar mevcut. canımı onlar sıktı. ayrıca oyunun yapay zekası yok denecek kadar az göründü. yine düşmanlar salak salak şeyler yapıyorlar. ign de izledim bende inceleme videosu çekmişler. adam yaratığa 30 kere vuruyor. ama yaratıkların hareketleri o kadar ağır ki, oynayan baş kahramana dokunamıyorlar bile.

almam sanırım. gta 5 i beklemek mantıklı. boşuna para gitmesin şimdi alıp da harbiden beğenmemek var. beğenmekte var tabi grafikler güzel görünüyor

• Arkadaşlar taze taze paylaşayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    farcry'ın hiçbir oyununu oynamadım . açıkçası gözümde tutmamıştı önceki serilerini ama bu güzel olacağa benziyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

farcry'ın hiçbir oyununu oynamadım . açıkçası gözümde tutmamıştı önceki serilerini ama bu güzel olacağa benziyor :)

Ps3te plus vermişti fc3ü.. İndirmiştim ve oldukça beğenmiştim. Open wold fps bildiğin. Üstelik crafting ve hunting vardı oyunda. Bitirememiştim ama ps4e geçmiştim.

Bence sağlam olacak. Yapımcı 3teki eksiklerimizi biliyor ve üzerinde Çalışıyoruz diyor ki zaman zaman kaplama ve anti aliasing olayında sıkıntı vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ps3te plus vermişti fc3ü.. İndirmiştim ve oldukça beğenmiştim. Open wold fps bildiğin. Üstelik crafting ve hunting vardı oyunda. Bitirememiştim ama ps4e geçmiştim.

Bence sağlam olacak. Yapımcı 3teki eksiklerimizi biliyor ve üzerinde Çalışıyoruz diyor ki zaman zaman kaplama ve anti aliasing olayında sıkıntı vardı.

onu almışltım abiler baya iyiydi sadece kaplama sıkıntıydı. 2 metreden sonrası bokeh atmışlar sanki komple flu :D

eğer bunu hem story anlamında hem de grafik ve oynanış açısından zengimleştirmişlerse alırım her türlü.

vaas vardı bi zamanlar. şimdi pagan min var ama o herif ana karakterin dostu mu düşmanı mı çözemedim. sanki bizim karakter ona çalışıyor gibi geldi bana. güzel bişey yapsalar da oynasak yahu

• Abiler bu da yeni

Driveclubtaki gibi bir fiyaskoyla karşılaşmamak için derim ki, oyun çıksın biraz bekleyelim kararlaştırırsak öyle alalım. Pek içime sinen bir oyun değil benim. İyi olmadığı kanaatindeyim. Kontroller çok yapmacık duruyor.

• GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    onuda alırız yavruıııım onuda alırız gülüüm :
  • quote:

onuda alırız yavruıııım onuda alırız gülüüm :

Çok para gidecek gibi sanki. Tabi kafayı kullanmak lazım

• Daha açıklayıcı bir video buldum arkadaşlar ps4 2.0 update i hakkında.

Edit. Bu da shareplay.

Fifacılar bi maç atarız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 28 Ekim 2014; 4:08:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

Arkadaşlar taze taze paylaşayım

far cry sadece ilk oyununu çok beğenmiştim ama arkasından gelenler beni pek sarmamıştı, bu sefer bu video fikrimi değiştirmeye başladı

• quote:

Daha açıklayıcı bir video buldum arkadaşlar ps4 2.0 update i hakkında.

Edit. Bu da shareplay.

Fifacılar bi maç atarız artık

bu share play çok güzel olacak

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    Akşamüstü baktık abi bf4 e girdim locker da pasımı attım bi

Çok iyi olmuş

• Abiler gta 5 18 kasımda, assassins creed unity 11 kasımda çıkıyor psn de. Secondary hakları satılıktır. Kardeşlik yapmak isteyen varsa haberim olsun. Vakit yaklaştı hesapları alıp ayarlayalım şimdiden.

• Yine rezalet

• quote:

Abiler gta 5 18 kasımda, assassins creed unity 11 kasımda çıkıyor psn de. Secondary hakları satılıktır. Kardeşlik yapmak isteyen varsa haberim olsun. Vakit yaklaştı hesapları alıp ayarlayalım şimdiden.

ya bu ac unity de coop olacak ama multi de coop olacak değil mi? bundan dolayı belki ds4 yöntemi çalışabilir
  • quote:

Yine rezalet

149 tlyi haftada 2 gün online oynayamamak, indirmeye tenezzül etmediğim sırf vermek için verilen plus oyunlarını oynamak ve sonynin beleşe verecez deyipte vermediği (drive club) oyunları beklemek için ödüyorum yeminlen..

Saçmalığın daniskası yaa bu 😡😡😡

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

quote:

Abiler gta 5 18 kasımda, assassins creed unity 11 kasımda çıkıyor psn de. Secondary hakları satılıktır. Kardeşlik yapmak isteyen varsa haberim olsun. Vakit yaklaştı hesapları alıp ayarlayalım şimdiden.

ya bu ac unity de coop olacak ama multi de coop olacak değil mi? bundan dolayı belki ds4 yöntemi çalışabilir

Abi single player ı aynı zamanda coop oynayabileceğiz 4 kişi. Bir de multi modunda 8 kişi oynanıyor team deathmatch şeklinde eğer ki yanılmıyorsam. Ve evet muhtemelen ds4 yöntemi çalışır heralde. Çalışmaması için bir sebep yok

• quote:

quote:

Yine rezalet

149 tlyi haftada 2 gün online oynayamamak, indirmeye tenezzül etmediğim sırf vermek için verilen plus oyunlarını oynamak ve sonynin beleşe verecez deyipte vermediği (drive club) oyunları beklemek için ödüyorum yeminlen..

Saçmalığın daniskası yaa bu 😡😡😡

İnşallah aralıkta killzone falan verirler veya knack

• arkadaşlar merhaba;
    sizin locker 7/24 domination server vardı. kapattınız mı acaba onu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

arkadaşlar merhaba;
    sizin locker 7/24 domination server vardı. kapattınız mı acaba onu ?

Selamlar hocam. 10 ekimde serverın süresi doldu. Tekrar almadık çünkü battlefield 4 ü herkes sattı

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.