Bildirim
UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (44. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sevgili klan sakinleri ,
Bir süre önce whatsapp grubumuzdan duyurusunu yaptığım Ps4 Ds4 yastıklar baskıdan çıktı. Örnek olması için bir tanesi yapıp buradan sizlerle paylaşıyorum.
Konu buraya taşınmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 21 Kasım 2014; 13:47:13 >
-
kalitee :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldım ve çoooooooooooooooookk beğendimmm -
SA millet ben rutkay :) -
quote:
Orijinalden alıntı: JamesAlanTR
SA millet ben rutkay :)
As
-
-
GTA V'in 'Heist' DLC'sinin detayları sızdırıldı
Rockstar inanılmaz bir içerikle geliyor, demedi demeyin!
The Tech Game paylaştığı bilgilerle şu an gündeme oturmuş durumda. Eh, konu başlığınız GTA V ve onun çevrimiçi bölümüne asırlardır gelmesi beklenen Heist görevleri olunca ister istemez konuşuluyorsunuz.
Sızan bilgilere göre GTA V Heist DLC'si 23 Aralık'ta oyuncuların beğenisine sunulacak. DLC, 6 farklı büyük soygun görevi, yeni araçlar ve daha fazlası oyuna ekleniyor.
Heist'lerin planlamaları son seviyedeki apartman dairelerinde yapılabilecek.
Social Club'a 'Heist' kategorisi eklenecek ve oyuncuların soygun kayıtları burada tutulacak, hatta sıralama tahtası bile bulunacak.
34 kaplama mofidikasyonu 4 faklı bölgeye uygulanacak. Bunun sebebi yeni gelecek görevlerin çevreyi tamamen değiştirebilecek olması.
Bu 4 özel bölgede 6 büyük soygun görevi bulunacak.
5 polis ve dolandırıcılık görevi yine bu bölgeye eklenecek.
Anti-hile metotları geliştirilecek ve hile kullanan oyuncular kolayca tespit edilebilecek.
3 yeni araç oyuna eklenecek.
Yeni bir apartman oyuna eklenecek ve içi NPC dolu olacak.
5 saç modeli ve 2 yeni kontak lens oyuna eklenecek.
Telefonunuza 'Jeff' isminde yeni bir kişi eklenecek. Jeff size soygun sırasında ölmüş bir takım arkadaşınızı canlandırma şansı verecek.
Bunlardan farklı olarak irili ufaklı daha birçok yenilik bizleri bekliyor. Sızan bilgilerin doğru çıkması bir an önce 23 Aralık'ın gelmesi dileğiyle.
(Merli'nin Kazanın'dan alıntıdır.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Axecalos
GTA V'in 'Heist' DLC'sinin detayları sızdırıldı
Rockstar inanılmaz bir içerikle geliyor, demedi demeyin!
The Tech Game paylaştığı bilgilerle şu an gündeme oturmuş durumda. Eh, konu başlığınız GTA V ve onun çevrimiçi bölümüne asırlardır gelmesi beklenen Heist görevleri olunca ister istemez konuşuluyorsunuz.
Sızan bilgilere göre GTA V Heist DLC'si 23 Aralık'ta oyuncuların beğenisine sunulacak. DLC, 6 farklı büyük soygun görevi, yeni araçlar ve daha fazlası oyuna ekleniyor.
Heist'lerin planlamaları son seviyedeki apartman dairelerinde yapılabilecek.
Social Club'a 'Heist' kategorisi eklenecek ve oyuncuların soygun kayıtları burada tutulacak, hatta sıralama tahtası bile bulunacak.
34 kaplama mofidikasyonu 4 faklı bölgeye uygulanacak. Bunun sebebi yeni gelecek görevlerin çevreyi tamamen değiştirebilecek olması.
Bu 4 özel bölgede 6 büyük soygun görevi bulunacak.
5 polis ve dolandırıcılık görevi yine bu bölgeye eklenecek.
Anti-hile metotları geliştirilecek ve hile kullanan oyuncular kolayca tespit edilebilecek.
3 yeni araç oyuna eklenecek.
Yeni bir apartman oyuna eklenecek ve içi NPC dolu olacak.
5 saç modeli ve 2 yeni kontak lens oyuna eklenecek.
Telefonunuza 'Jeff' isminde yeni bir kişi eklenecek. Jeff size soygun sırasında ölmüş bir takım arkadaşınızı canlandırma şansı verecek.
Bunlardan farklı olarak irili ufaklı daha birçok yenilik bizleri bekliyor. Sızan bilgilerin doğru çıkması bir an önce 23 Aralık'ın gelmesi dileğiyle.
(Merli'nin Kazanın'dan alıntıdır.)
oooooooooo. gebelde sızdırılan haberler doğru çıkıyor ama hadi bakalım
-
Yine bir cumartesi gecesi yine bir DRAGON AGE..
Herkesi yayınıma beklerim.. =)
http://www.twitch.tv/axe_calos
quote:
Kim çizdi seni abi. Adres ver gidelim
anarşist jw habire çiziliyonuz -
quote:
toplanıp çıkışa gidelim -
-
-
quote:
Geri döndümmmm
Anarşist duygularım kabardıydı gene..Sonuç? Laflarıma dayanamayan 3 5 ergen nin şikayeti üzerine 4 gün çizildim ya sakin beyler.. uğraşmaya değmez bakalım biz dalgamıza.
Akşam gene çoştuk çoşturduk ortalığı.. Gerçe kar yüzünden araçlar yağ gibi kaymaya başladı ama baya drive clubun sürüş dinamiklerine döndü
Yanlız Alaaddin herkes GTA sen WF ne iş yaa.. Akşam görevin en heyecanlı yerinde NOVAAA PRIIIMMEEEE BLUEEEPRIIINNTTTTT diye bağırınca bi garip olduk
jw geri döndü senle beraber abi çizikten sonra
Warframe fena sardı son update iyle birlikte abi. Adamlar çok geliştirdi baya sevdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive
quote:
Geri döndümmmm
Anarşist duygularım kabardıydı gene..Sonuç? Laflarıma dayanamayan 3 5 ergen nin şikayeti üzerine 4 gün çizildim ya sakin beyler.. uğraşmaya değmez bakalım biz dalgamıza.
Akşam gene çoştuk çoşturduk ortalığı.. Gerçe kar yüzünden araçlar yağ gibi kaymaya başladı ama baya drive clubun sürüş dinamiklerine döndü
Yanlız Alaaddin herkes GTA sen WF ne iş yaa.. Akşam görevin en heyecanlı yerinde NOVAAA PRIIIMMEEEE BLUEEEPRIIINNTTTTT diye bağırınca bi garip olduk
jw geri döndü senle beraber abi çizikten sonra
Warframe fena sardı son update iyle birlikte abi. Adamlar çok geliştirdi baya sevdim
Anarşik jw.. Akşam sırf partiden dolayı dragon age oynayamadım,o kadar sardı muhabbet.
Nova Prime'a baktım akşam. çok sağlam olmuş. Baya iyi hatta..
Nova Prime+Soma Prime+Lex Prime+Orthos Prime yapasım geldi. Ama sıfırdan kartlarla felan uğraşmak zor gelio yeni hesapta.
-
Alaaddin hala wf mi diyon yaaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Serhadss
Alaaddin hala wf mi diyon yaaaaaaa
+1 diyeceğim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X