Şimdi Ara

UNDERWORLD 3- Rise of the Lycans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Filmin 23 Ocak 2009 da gösterilmesi bekleniyor.Yeni filmde Kate Beckinsale'in yerine Doomsday filminden de tanıdığımız Rhona Mitra oynayacak.Film resimlerden de anlaşılacağı gibi 1-2'nin öncesini yani kurt adamlar ile vampirlerin savaşının başlangıçını konu alıcak.

UNDERWORLD 3- Rise of the Lycans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocafella millionaire -- 4 Ağustos 2008; 1:19:49 >

• İlk iki film fena değildi. İzlemiştim.
    Bunu da bekleyelim bakalım. Ama merakla beklediğim bir film değil. Çıksa izlerim. Çıkmazsa üzülmem. Öyle bir film bana göre.
  • Oyuncu değişikliği iyi olmuyor böyle filmlerde , Rhona Mitra da fena değil , bakalım..
  • İlk iki filmini izledim, üçleme olacağını önceden bildiğim için bekliyordum üçüncü filmi. Fena bir film olmaz sanırım izlerim bunu da.
  • En azından konuyu tamamlar ve hikayenin başını görme fırsatını bulmuş oluruz. Sinemada izlemeyeceğim dvd'si çıkınca indireceğim bir film olur
    Kişisel Edit: Yıldızımın sayısı arttı rengi değişti mesajı attıktan sonra baktım da içimi bir huzursuzluk, bir boşluk kapladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 29 Temmuz 2008; 22:39:44 >
  • Rhona Mitra'yı severim umarım film iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

En azından konuyu tamamlar ve hikayenin başını görme fırsatını bulmuş oluruz. Sinemada izlemeyeceğim dvd'si çıkınca indireceğim bir film olur
    Kişisel Edit: Yıldızımın sayısı arttı rengi değişti mesajı attıktan sonra baktım da içimi bir huzursuzluk, bir boşluk kapladı

bende sinemasına gitmem ama dvd si çıkınca izlerim ayrıca eğer beğenmediysen yıldızlarını boş boş konu aç onlar ceza olarak silerler 20-30 mesajını eski haline gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem yönetmen hem de oyuncular değişmiş. İlk 2 film bence son derece iyiydi.

3. filmimn pek tutacağını zannetmiyorum...
  • bnce oyuncular değşince film eskisi gibi olmuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.