Bildirim
unexpectedly disconnected from online services
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimsenin başına gelmedi mi ? -
ingilizce bilen birinden yardım alarak Origin Help'e gir oradan Live chat ile yetkili kişilerle konuş. Origin'in yardım desteği bayağı iyi sorunu çözebilirler, Battlefield 3 dede "Disconnected from ea servers" hatası alıyordum sürekli çözmüşlerdi. Ama bu senin internet bağlantın ilede alakalı olabilir. Başka yerde bağlanmayı dene.
Ama sana önerim bu origin beta olduğundan bayağı bi hatası var. Origin ve oyunu tamamen kaldır tekrar yüklemeni tavsiye ederim buda baya bi sorun çözüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 6 Aralık 2011; 23:04:37 > -
internette sorun yok , 2 yerde denedim. tekrar yüklemeyi deneyeceğim , sağol -
sildim , yeniden yükledim ama değişen olmadı , epey arandım internette , yabancılarda çok fazla şikayet var bu konuda ve hiç çözüm olmamış, adamlar korsana çare bulacağız diye olayı abartmışlar demekki , kabahat bende ki parayla aldım, bundan sonra para vermem , gitti 20 €
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X