Şimdi Ara

Unform Zombies [Çocuğumun Oyunu][Steam Greenlight'ta]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birçoğunuz biliyorsunuzdur zaten. 14 Yaşındaki oğlumunun derslerinin dışında klana kısıtlı zamanında ( Bu sene TEOG sınavına giriyor) uğraşarak Asset store'dan aldığı bir projeyi geliştirerek kendi survival oyunumu yaptı . Ben her ne kadar derslerinden dolayı desteklemesem de bu çabası hoşuma gitti. Yeni bir proğramcı adayına desteklerinizi bekliyorum. Greenlight bağlantısı aşağıdaki linkte. Oy verip yorum yaparsanız çok sevinirim.
    steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=412387754

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftv -- 23 Mart 2015; 6:21:26 >

• oy verdim ancak steamde işi zor. programlamadan anlamam ama android ios telefon tabletlere uyarlayabilirse daha çok başarılı olabilir.

veya flash oyun tarzı yapıpwww.kongregate.com a koyabilirsiniz. haftalık ve aylık para ödüllü devoloper yarışmaları var.

http://www.kongregate.com/contests?haref=hp_devcontest linkten ulaşabilirsiniz detaylara bu siteye koyarsanız orda da destekleriz şansı da daha fazla olur başlangıç için. ayrıca yeni oyunlar tasarlayarak diğer haftalar ve aylar için de katılır yarışmalara hevesi kırılmaz. birde çocuğa bilgisayar mühendisliğini tanıtırsınız iyi okullarda bilgisayar mühendisliği okumak için heves edip daha da derslerine yüklenebilir. çok güzel birşey çocuğunuzu desteklemeniz.

ben makine mühendisliği okuyorum. bilgisayar mühendisliğinden de arkadaşlarım var. arkadaşlarımın hiçbiri ne makineyle ne de bilgisayarla ilgililer ben dahil. okumuş olmak için okuyoruz. ancak oğlunuz gibi yetenekli ve ilgili insanlar başarılı olabiliyor. oğlunuza hayatta başarılar diliyorum ileride çok iyi yerlere gelmesi temennim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.