Bildirim
unhandled exception
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sistemin en anakartın vede ekarankartın birde işletim sistemin ne ? -
aynı hata bir kerede benim başıma geldi vice city de ama oyunu yeniden kurduğunda geçmiyor
formattan sonra düzeliyor -
pc biraz eski p3 450 ekran kartı tnt 1
bendede yeniden kurunca düzelmiyo format atınca oluyo ama kısa süre sonra yine bozuluyo -
Sisteminle alakası yok bence. 3D oynuyorsan 2D ye çevir bu şekilde dene yine aynı şeyi yaparsa Blizzard ın sitesine git diablo 2 veya Lord of Destruction hangisi varsa onun patch ını çek diablo nun patch i Lord of destruction da sorun çıkarıyor. -
daha once rahatca oynuyodum hiç sorun çıkmıyodu yeni yeni basladı. -
az bi ihtimal de olsa ramin bozulmuş olabilir sadece diabloda mı yapıyo diğer uygulama ve oyunlarda da yapıyosa rami değiştirip dene -
sadece diabloda yapıodu ama 3D yi 2D ye cevirdim kurarken 3 gün oldu bozulmadı daha. galiba ekran kartında sorun var neyse goruntu kotu de olsa artık oynayabiliyorum
yardımlarınız için teşekkurler -
Aynı sorun bendede var yardım edin sırf yeni konu açmamak için 7 sene hortlattım -
Bende de var bana da yardım edin ne olur agalar party pls.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- eventsetinformation advapi32.dll hatası
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- nokia güvenlik kodu
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- root kaldırma
- bilgisayar hızlandırma
- suya düşen telefon
- laptop ses gelmiyor
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X