Şimdi Ara

Üni 1. sınıf öğrencisiyim kafamda soru işaretleri var HEELP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ geomatik müh. 1. sınıf öğrencisiyim fakat yazılım mühendisi olmak istiyorum geomatiği itü olduğu için ve yazılım dalı da oğuğu için tercih ettim fakat burdaki ders yükü ve bölümde gerçek anlamda yazılım eğitimi verilmiyor oluşu beni tedirgin ediyor son zamanlrda kafamda şöyle bir düşünce oluşmaya başladı ben yazılımcı olucam ağır bölüm dersleri ile neden uğraşıyım şeklinde itü de bilgisayar mühendisliğine geçebilmek için yüksek bi ortalama yapmam gerekiyor yapabilicek miyim dönem sonunda görücez olur da ortalamayı tutturamazsam farklı bi üniversiteye geçiş yapmak zorunda kalıcam sizce itü den ayrılıp sıradan bir üniversitenin bilgisayar mühendisliğine geçmek ne kadar büyük bir kayıptır vede yazılımın hangi bölümü ile ilgilenmek istiyorum işin içine çok giremediğim için kafamda net bişey oluşmuyor neler tavsiye edersiniz final dönemi geliyor kafam bu işlerle çok meşgul yardımcı olup en azından fikir verirseniz çok hora geçer

• burada bunun cevabını alamazsın..
    Konu dısı veya Konu dısı ozel forumlarına ac bence
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_618/tt.htm

Konuyu bu bölüme açın hocam.
  • revnak96 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim okuduğun bölümde sadece matlab programı öğretiliyor. Matlab programı matematiksel işlemler için kullanışlı program ve matematiksel işlemler için matlab programında kod yazabilirsin. Yazılım hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum eğer kendini geliştirmek istiyorsan şuan ki durumun müsait, daha 1. sınıfsın. Okuldan fazla bir şey bekleme kendin özel olarak çalışman lazım ve bu aşamadayken başla ilerde çok faydasını görürsün. Sana tavsiyem python programlama diliyle başlaman. Mithat UYSAL'ın kitabını alabilirsin adım adım anlatıyor internetteki kaynaklardan yararlanabilirsin, ingilizcen varsa işin daha kolay olur. ArcGIS 10 sürümüyle berebar python programını kendine entegre etti ve python programlama diliyle coğrafi veri işleme araçları (tools) python prgramlama diliyle kendi aracını oluşturabilirsin. Aklına takılan soru olursa sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.