Şimdi Ara

Üni ilk gün beni hoca sandılar yalnız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversitede İlk Gün Öğretmen Sanıldığında Yaşananlar

Üniversiteye ilk adım attığınızda, tanıdık yüzler bulmak ve yeni arkadaşlar edinmek heyecan verici olabilir. Ancak bazen işler planlandığı gibi gitmeyebilir.

Bazı öğrenciler, kampüste dolaşırken kendilerini öğretim üyesi sanabilir. Bu durum genellikle, resmi bir kıyafet giymiş veya güvenilir bir tavır sergilediğinizde ortaya çıkar. Diğer öğrenciler, kendinize olan güveninizin veya bilgi düzeyinizin sizi gerçek bir öğretim üyesine benzettiğini düşünebilirler.

Bu durumda yalnız kalmak yaygın bir durumdur. Diğer öğrenciler, sizinle etkileşime girmekten çekinebilirler ve sizi ulaşılmaz biri olarak görebilirler. Bu, yeni arkadaşlar edinmeyi zorlaştırabilir ve üniversite deneyiminizi olumsuz etkileyebilir.

"Beehaber"e göre, bu durumla başa çıkmanın birkaç yolu vardır:

• Durumu Mizahla Karşılayın: Öğrencilerin sizi öğretmen sandığını fark ettiğinizde, gülümseyin ve durumu mizahla karşılayın. Kendinizi tanıtın ve onlarında yeni öğrenci olduğunuzu belirtin.
    • Açık ve Dürüst Olun: Öğrencilere, gerçekten öğretmen olmadığınızı ve siz de onların gibi yeni bir öğrenci olduğunuzu açıkça belirtin. Bilgi seviyenizin veya güveninizin sizi gerçek bir öğretim üyesine benzetmiş olabileceğini kabul edin.
    • Yardım Teklif Edin: Sizi öğretmen sananlara yardım teklif edin. Kampüste yol bulma veya derslerle ilgili sorularına cevap verme konusunda yardımcı olabilirsiniz. Bu, onların size ısınmasını ve sizinle arkadaş olmasını sağlayabilir.

Öğretmen sanılmak üniversitede yaşanabilecek zorlu bir durum olabilir, ancak durumu doğru şekilde ele alarak, olumlu bir deneyime dönüştürebilirsiniz. Mizah, dürüstlük ve yardımseverlik, yeni insanlarla tanışmanıza ve üniversite hayatının tadını çıkarmanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oha a gerçek mi gerçekse notter et bizim 9. Sınıfta arkadaş sakalliydi biz arkadaş sınıfta kalmış zannetmistik herkes de sormuştu sınıfta kaldın mı diye şu an İtalya da unide vay bee

• Nöbetçiler veli sanıp imza istemişti arkadaştan..

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Keşke gerçek olmasaydı.Hoca geldi sanıyorum seni her gördüğümde dedi.Bir yanım işte ne güzel yaşından olgun gözüküyorsun diyor diğer yanım çok kötü tipin var ondan dedi diyor.

• Yaşayan bilir çok kötü his

• Kel misin,bizim sınıfta bı kel çocuk vardı benden küçükmüş hoca sanmıştım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Kel olsam,uzun sakallı olsam anlayacağım ne kelim ne sakallıyım sinekkaydı oluyorum her gün ama mizacımdan olsa gerek hep ciddi bir insanım yüz ifadem de öyle galiba ondan büyük sanıyorlar.Sizce bu durum çok kötü bir şey mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızlar tapıyor yaşından büyük duran erkeklere kel vs olmadığı sürece

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Bende olmuyo hocam öyle beni yermek için yapıyo erkekler nedense

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Oğlum niye insanlara kel diyosun ne biçim insansın sen

• Ben ders almam, ders veririm!

• dertlibirisi D kullanıcısına yanıt

Kötü değil bence

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Vermem gereken cevap bu muydu yoksa hocam  

• Sağolun hocam

yok yok be çok takıyon olm olayları artık bırak la benim burnum büyük mesela pinokyo demişlerdi ortaokul sonda ergenliğe daha yeni girmişiz olm düşünsene ne kadar kötü olduunu neyse 19 yaşınnda acısı çıktı şimdi millet dese de umursamam yapıştıırırım cevabı ben de zamanında takmıştım sonra da dibi gördük takma diyeceğim ama takacak gibisin neyse olm daha büyüdük la düşünme böyle şeyleri

• Çok kafaya takıyorsan sinekkaydı gez ve giyimine dikkat et.

• LAÖDÖWÖLFLAÖFŞLAŞC bana da geçen gün kimin kardeşisin seni buraya nasıl aldılar lise 1 gibi duruyorsun demişlerdi hangisi daha kötü bilemedim

• foto at bakim

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam dediğiniz gibi bırakmak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.