Zor durumdayım hiçbir kız bakmıyor,tinder indirdim gold üyelik aldım ordan da kimseyi bulamadım,bölümdeki kızlardan ümidi kestim başka bölümden nasıl bulunur |
Ünide nasıl kız buluyosunuz
-
-
kızlar doktorlara bakmıyor mu agam
-
sen kız bulamazsın senin ruh halin çok kötü. incel olarak ölecen maalesef hekim kardeşim.
-
Aga kız bulamıyorsan erkeklerle şansını dene. Boyun kısaysa minnak birşeysen femboy ol. Emin ol herkes senin tadına bir kez bakmak isteyecektir. Ama dikkat et arka tampon fazla çizilecek
-
yararlı bulduğum tavsiyedir.
-
Kas yap bir de kendine güven bra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz femboyla olsak olmaz mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fakülteden takılsana
-
Kas yapmak boş iş,aşırı zahmetli sonuçta da bir şey olmuyor,kızlar üstüne atlayacak sanıyorlar halbuki erkekler toplanıyor başına,vay abi ne kadar sürede yaptın nasıl yaptın vs
Hele bir de aşırı kas yapanlar var iğrenç duruyor,ben hiçbir kızın Savaş cebeci aşığı olduğunu görmedim,kendilerini avutuyorlar anca.
-
Şaka bir yana kız kovalamayıp bir şeylerle uğraştığım her dönem kızlarla aram iyi oluyor kız kovalamakla uğraştığım zamanlar piyasa çok durgun öyle garip bi ilişki var kanıtlayamam ama tecrübeyle sabit
Tip ve boy kötüdür bunlar iyi olsaydı kızlar sana kendiliğinden yürürdü boşver doktor adamsın para kazanır en kral hatunla gecelik takılırsın.
-
Yıllarca hiç kovalamadim ki,artık tak etti canıma aramaya başladım
Boy 185 tip kötü de dışardaki adamlar da kıvanç Tatlıtuğ değil aga anlamiyom bu işi
Kekoların tip 1/10 iken hiç biri boş gezmez çünkü bu adamların ağzı iyi laf yapar öyle diyeyim gerisi sende
Demek ki karakterin ve konuşma şeklin kızlara ilgi çekici gelmiyor.
onlar seni buluyor
Aşırı zayıf, kısa boylu, çirkin ve salak birisi değilse net karakteriyle ilgili. Bunu da forumdan görüyoruz
Sen adam değilsin kızlar senin gibi kisiliksizlere bakmaz.Bakan da senin kalitende biridir
Niye öyle dediniz ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen adam değilsin kızlar senin gibi kisiliksizlere bakmaz.Bakan da senin kalitende biridir
|
Aga kız bulamıyorsan erkeklerle şansını dene. Boyun kısaysa minnak birşeysen femboy ol. Emin ol herkes senin tadına bir kez bakmak isteyecektir. Ama dikkat et arka tampon fazla çizilecek |
sen kız bulamazsın senin ruh halin çok kötü. incel olarak ölecen maalesef hekim kardeşim. |
Benzer içerikler
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- kbb uzmanı maaşı
- gelecekte iç mimarlık
- sahibinden ritalin
- harper biyokimya pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X