|
Ünide okurken yksye hazırlanmaya yeni karar verdim. Önerileriniz??!
-
-
Up -
Hocam benzer durumdayız ,ben de bir devlet üniversitesinde hukuk fakültesi birinci sınıf öğrencisiyim,hayalim olan hukuk fakültesi için şansımı deneyeceğim;bir tavsiyem maalesef yok ama başarılar dilerim.
-
Kırıkla mı deneyeceksiniz hocam, hangi üni için? -
Evet hocam,Dokuz Eylül bakırçay veya demokrasi üni için
-
Şu an olduğunuz okuldan not ortalaması ile geçiş yapmak daha kolay değil mi hocam -
Hayır hocam daha kolay değil(okuldan okula bölümden bölüme değişiyor)
-
Şu an hangi hukuktaydiniz hocam -
Erzincan hukuk
-
Not ortalamasının kaç olması gerekiyor Deühf için -
geçmiş yıllarda geçenlere baktığımda 4le Yalova hukuktan geçen var,bizim okuldan ilk yılında 3.8küsür yapan arkadaşım bile girememiş
-
Kararınızı verdiyseniz hayırlısı olsun hocam, başarılar dilerim -
hocam napıyosun :D şaşırdım seni görünce deü nasıl memnun musun
opye gelince calc 1 gördüğün için çok sıkıntı olmaz ayt mat em azından lti yerine başka şeylere zaman ayırırsın fizik de öyle (iyiysen tabi) ama tyt tamamen farklı bi olay deneme önemli. hard çalışman lazım ki hacettepe bilgisayar mühendisliği diğer bilglere göre çok ilerledi. ama başlangıç durumunuz iyidir zaten 30k yaptığınıza göre. kimya bio için sb çözmek önemli bence başarılar. -
Teşekkür ediyorum sağolun,size de başarılar dilerim
-
İyiyim Restrop(: Deü, sıkıştırılmış ders programı dışında iyi gidiyor. Özyeğin’de mutlusundur umarım. -
Ben şuan çalışmaktayım birinci sınıfta okuyorum tavsiyen var mı derseniz daha önceden ytden çalışıyorsunuz derslere aynı videoları izleyin videoları hatırlıyorsunuz ve daha kolay oluyor,matematiğe yönelin ekstradan bir dersi elemeniz gerekli çünkü 4 ayda hepsine çalışarak adam akıllı bir sonuç zor gibi
-
mutluyum ya yuvarlanıyoz. yatay düşünüyor musun hala yoksa kalcak mısın deüde -
Kalıcam ya, bi iühf ve Marmara seçeneği var ona da İstanbul zor geliyor gözüme -
Son durum nedir hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X