Şimdi Ara

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kıza çıkma teklifi etmede ettirtmeye çalış uzun sürer ama kalıcılığı fazla oluyor
  • Adam kas olarak doğmuş , woohaaa

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 9 Ekim 2013; 21:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

https://www.facebook.com/mhmtlcn1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436428623111021&set=a.101901453230408.3641.100002316603542&type=1

Şu şurda bi kalsın

• dilin var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

arkadaşlar 2. senem üniversitede mühendislik okuyorum.çok bakımlı değilim ama çoğu erkeğe göre sportif yapim var body yapıyorum yüzüyorum yani öyle şişman değilim fit vücuda sahibim bu konuda kendime güveniyorum.Sporla uğraşıyorum body kas falan yaptım ama kas yapana bakmıyor kızlar bende anlamadım.Üniversitede tam 45 kıza çıkma teklifi aldım hiç biri kabul etmedi tipime gelince samimiyimdir sıcak kanlı görünüşüm var nerde hata yapıyorum ben arkadaş paramda yok değil parada var tip orta diyebilir vücud var ama gel gör ki tipsizlerin şişman çocugun yanında taş gibi hatun var böyle adelet mi olur ya

Özet: Sonuç 0

çok ısrar ettiniz 1 fotoğraf paylaşıyorum

Belliki paran ve araban yok eger bunlar olsaydi siskoda olsan kizlar pesinden kosardi aslanim..

• 45 nedir ya bana yüzsüzlük olarak geliyor bir kişi bile reddetse gururuma dokunur benim ki hiç kimseye teklif etmedim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqio

bir kıza çıkma teklifi etmek en az 2 hafta sürecek iştir bu 2 haftada yakınlaşma faslı arkadaştan ileri gitme faslı var ve bu zaman alır o yüzden 1 kız için 2+ hafta lazım. Senin için 630 hafta lazım ama sen o 630 haftalık şeyi yani 15120 saatlik işi 50 saatte yapmaya çalışırsan tabi 0 çekersin kız verici olsa bile vermez. Tipin iyi olsada durum budur kötü olsada tip nerde devreye girer ? tip bu 2 hafta sonra olan evet alma % nizi arttırır tipin varsa yoksa biraz düşürür zamanı arttırır ( 2 hafta daha uzun olmalı yani tip kötüyse ) tip. O tipsiz erkeklerin yanındaki taş gibi kızlar çok yakın arkadaştan sevgiliye dönmiştür bu çok uzun zaman alır artık o çocukla o kadar çok vakit geçirmekten kız ve erkek birbirinden hoşlanmaya başlar. ve sonrada çıkarlar bu durumun açıklamasıda budur aslında. Dediklerimi uymanı tavsiye eder forum ailesi için iyi bir ders olmasını tavsiyelerime uymanızı dilerim.

daha fazla bilgi ve sorulara cevap için bana ulaşabilirsiniz

iyi günler dilerim

La bi kiza 2 hafta ayirsa 45 kiza nasil 630 hafta oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar 2. senem üniversitede mühendislik okuyorum.çok bakımlı değilim ama çoğu erkeğe göre sportif yapim var body yapıyorum yüzüyorum yani öyle şişman değilim fit vücuda sahibim bu konuda kendime güveniyorum.Sporla uğraşıyorum body kas falan yaptım ama kas yapana bakmıyor kızlar bende anlamadım.Üniversitede tam 45 kıza çıkma teklifi aldım hiç biri kabul etmedi tipime gelince samimiyimdir sıcak kanlı görünüşüm var nerde hata yapıyorum ben arkadaş paramda yok değil parada var tip orta diyebilir vücud var ama gel gör ki tipsizlerin şişman çocugun yanında taş gibi hatun var böyle adelet mi olur ya

Özet: Sonuç 0

çok ısrar ettiniz 1 fotoğraf paylaşıyorum

Şişmanları hor görmeyerek başla
    Sonra bu işlerin sadece tiple yurumeyecegini saglam muhabbet ve kızda uyandirdigin guven vs. ile olacağını da öğren
    Önyargılardan kurtulmakla devam et.
    Bunları yap siradakileri söylerim

• 45 hayır ve hayla kendini böyle iyi bi görünüşüm var diye tanıta biliyorsun,

taminim tipin Allaha emanet, özgüven boksörde yok.

tarzın olsun, akıl hocan olsun, kızla önce takıl bi süre yazışma filan, buluşma ayarla bi kahve için mesala gezin zaman geçirin sonra teklif et, öyle çıkak mı olmaz.
    sen ünv geldim bi kızla yatmam gerek gibi bi imaj yaratıyosundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: flegga34m

quote:

Orijinalden alıntı: naqio

bir kıza çıkma teklifi etmek en az 2 hafta sürecek iştir bu 2 haftada yakınlaşma faslı arkadaştan ileri gitme faslı var ve bu zaman alır o yüzden 1 kız için 2+ hafta lazım. Senin için 630 hafta lazım ama sen o 630 haftalık şeyi yani 15120 saatlik işi 50 saatte yapmaya çalışırsan tabi 0 çekersin kız verici olsa bile vermez. Tipin iyi olsada durum budur kötü olsada tip nerde devreye girer ? tip bu 2 hafta sonra olan evet alma % nizi arttırır tipin varsa yoksa biraz düşürür zamanı arttırır ( 2 hafta daha uzun olmalı yani tip kötüyse ) tip. O tipsiz erkeklerin yanındaki taş gibi kızlar çok yakın arkadaştan sevgiliye dönmiştür bu çok uzun zaman alır artık o çocukla o kadar çok vakit geçirmekten kız ve erkek birbirinden hoşlanmaya başlar. ve sonrada çıkarlar bu durumun açıklamasıda budur aslında. Dediklerimi uymanı tavsiye eder forum ailesi için iyi bir ders olmasını tavsiyelerime uymanızı dilerim.

daha fazla bilgi ve sorulara cevap için bana ulaşabilirsiniz

iyi günler dilerim

La bi kiza 2 hafta ayirsa 45 kiza nasil 630 hafta oluyo

matematik 0 2 kere 7 ile çarpmışım

• usta zibilyon kere vücudum var body yapıyorum flan demişsin vücut nerde kardeş ? Fotoğraf çekindiğin kızın omuzlar seninkinden daha geniş :)
  • Müge Laçin'i tanır mısın dostum?
  • Arkadaş bu karttan bastırıp kantinde 45 kıza dağıtmış galiba

• 45 Çıkma teklifi 0 Evet haklsını sende gel asosyaler kulübüne yada kızlar baya bir kaşar kızları da adreslerin ver de dövelim bali
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

olayı anlatsana birkaç örnek ver soruş tarzın önemli aslında.

En basitinden kantinde yalnız oturuyordu gidip
    E: pardon yanınıza otura bilir miyim ?
    K: neden ?
    E: Sizden hoşlandım çay içip konuşa bilir miyiz ?
    K:Hayır ben tanışmak istemiyorum
    E:Peki iyi günler

kızların yanına böylemi gitti acaba arkadaş

Gülme krizi tuttu ss alıyorum

• quote:

quote:

Hele Bi çay koyda içek

• quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

kızların yanına böylemi gitti acaba arkadaş

Gülme krizi tuttu ss alıyorum

• Bu tiple rusa 1000 tl versen vermez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.