Şimdi Ara

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük konuşmak istemiyorum da 45-0 nedir la
  • Adam çiçek tarlasına dozerle dalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Sorun tiptede olabılır ama direk gidip senden hoşlanıyorum dersen bende vermem.

Bağyan mısın harun abi mi?
  • Allah bilir gidip okulun en havalı en güzel kızlarına teklif etmişsindir..
  • Kızlar lisede tipe ve vücuda bakar. Üniversitede hakiki kızlar erkekteki zekaya kaşarlar paraya bakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

arkadaşlar 2. senem üniversitede mühendislik okuyorum.çok bakımlı değilim ama çoğu erkeğe göre sportif yapim var body yapıyorum yüzüyorum yani öyle şişman değilim fit vücuda sahibim bu konuda kendime güveniyorum.Sporla uğraşıyorum body kas falan yaptım ama kas yapana bakmıyor kızlar bende anlamadım.Üniversitede tam 45 kıza çıkma teklifi aldım hiç biri kabul etmedi tipime gelince samimiyimdir sıcak kanlı görünüşüm var nerde hata yapıyorum ben arkadaş paramda yok değil parada var tip orta diyebilir vücud var ama gel gör ki tipsizlerin şişman çocugun yanında taş gibi hatun var böyle adelet mi olur ya

Özet: Sonuç 0

çok ısrar ettiniz 1 fotoğraf paylaşıyorum

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi)

çocuksun la daha sen

edit: ünide kız bakmaz sana tabi liselilere takıl ciddi diyorum çok çocuk gibisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 10 Ekim 2013; 0:09:18 >

• alınma ama tipin bahsettiğin kadarda iyi değil.yinede 45 taneden en azından 1-2 tane düşürebilmen gerekirdi ama demekki sende iş yok.azcık kendine çeki düzen ver bir kıza nasıl yaklaşılır onu öğren gerisi gelir.he bide abaza gibi her gördüğüne saldırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 10 Ekim 2013; 0:19:12 >
  • Sen 9'dan sonra işine bakacaktin üniversitede fısıltı gazetesi çok güzel işler. Şimdi 4 sene boyunca tek kalacaksın. Bütün üniversite duymuştur. Yol yakınken sınava hazırlan başka şehirde oku.

45 kız

• tipin o kadar kötü değil ama 45 kıza teklif edicek kadar yavşaksan kızlar da bunun farkına varmış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

olayı anlatsana birkaç örnek ver soruş tarzın önemli aslında.

En basitinden kantinde yalnız oturuyordu gidip
    E: pardon yanınıza otura bilir miyim ?
    K: neden ?
    E: Sizden hoşlandım çay içip konuşa bilir miyiz ?
    K:Hayır ben tanışmak istemiyorum
    E:Peki iyi günler

Kesin dalga geçiyorsundur ama doğruysa cidden üzüldüm yardım edeyim dedim. Kardeşim kızlara bu şekilde yaklaşırsan 100'de sıfır da yaparsın. Aklından çıkma,hoşlandım,sizden,teklif vs gibi kelimeleri çıkar. Bir daha ömrün boyunca kullanma.

İlk önce mümkünse göz teması kurmaya çalış ama abaza gibi gözleri pörtletip dik dik bakma anlamında değil. Umursamaz ol. Denk getirmeye çalış tesadüf tadında. Kendinden emin ol,sempatik ol,gözünün içine bak ama aynı zaman da gözlerinden kötü bir şey sezdirme kıza.
    Zaten o an anlarsın kızın ilgisini çektin veya çekmedin. Utangaçlığın yokmuş hangi ortamda durumdaysan o an için uygun fırsatı bulunca ''insan gibi bir bahaneyle tanış''. Hoşlandım,beğendim,bir şeyler içelim diye değil. Direk gel bize gidelim seni kütleteyim desen belki en azından biri çıkar dürüst çocuk der verir. Düşün yani senin tarzın ne kadar kötü.

Hayatım da hiçbir dişiye senden hoşlandım,teklif vs gibi bir şekilde yaklaşmadım yapmam da ama birlikte takıldıklarımın sayısını bile bilmem. O yüzden güven sen bana. Ayrıca tipin orta falan değil bi avantaj sağlamaz sana. Şu orta tip ıvır zıvırını kaldırın. Ya yakışıklısındır ya da değilsindir. Senin gibi birinin yapacağı insancıl şekilde tanışıp zaman içinde ufak ufak ekmek kırığı atarak pilici kafese sokmak. Yakışıklı olmadığın için hemen tanışıp kız ayarlayamazsın sen zaten o konuda tavsiye vermedim

Umursamaz ol,kendinden emin ol,ezik olma,olgun davran cıvık olma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

/>

Doktor?

• I BROWSE GIRLS

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

Adam kas olarak doğmuş , woohaaa

• tipine yorum yapamam ama demek ki konuşmada yadaa hareketlerinde bir tuhaflık olabilir yada zaten 45kıza teklif ettim diyorsan ne olduğun belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 10 Ekim 2013; 0:57:32 >
  • Hocalara mı teklif ettin birader tipin gayet iyi nasıl olur 45te 0 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

Adam kas olarak doğmuş , woohaaa

Adam kaburgaları six pack sanmış.

• Konunun CSB olma ihtimalini kimse onemsememis.

Guzel bir CSB.

• Allahim benden kötüleride varmiş. Amin.

• Sabah okurum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.