Şimdi Ara

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

Adam kas olarak doğmuş , woohaaa

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi)

Adam kaburgaları six pack sanmış.

o değil , kaburba bel oranını bi kendiminkine bakıyorum aynı hiza bi buna bakıyorum biçimsiz bişey

• Beklentilerini cok yuksek tutmus olmayasin ? Biraz daha normal kizlarda dene sansini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbiriyle muhabbet eden kızlara kısa süre içinde çıkma teklifi ettiysen anında kara listeye girersin arkadaşım hiç mi düşünmedin?

Ayrıca gidip en güzel kızlara teklif edersen pabucunu yalarsın onların sahibi belli. Duvarlara tırmanıyorsan da ortalama altı kızlara yönel.
  • yasin kac17 gibisin bende muhteyim kizlar yaziyor ben kaciyorum 45 kiz ne demek yuh dersler agir olmasa 45 kizla cikmistim simdiye bu arada hangi unidesin kardes unideki kizlarin yuzune nasil bakiyorsun cakma playboy seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fena geyik dönüyor ya kardeş sen yanlış yoldasın. 45 kız, bu tip fotoğrafların, giyiniş tarzın. bunları değiştirmen lazım
  • Yanlış anlama ama tam keko tipin var. Tabi kabul etmezler. He sorarsan sen çok mu yakışıklısın diye ben de tipsizim ama kekoya da benzemiyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ard26tr

ben kızlar çıkma teklifi etmesin diye evden çıkmayıp hergün koşu bandında koşuyorum 50-60 kız beni yakalayamıyor hızımdan

/>
  • Ayran yüreklisin
  • Tanışmadan etmeden direkt çıkma mı teklif ediyorsun kardeşim o zaman çok normal de yok arkadaşlıktan sonra ediyorsan ve 45'te 0 isen arkadaşın kalmamıştır la senin
  • Bız ölek o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

https://www.facebook.com/mhmtlcn1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436428623111021&set=a.101901453230408.3641.100002316603542&type=1

Sözümü geri alıyorum kardeş. Yanlış anlama ama tam keko tipin var demiştim. Şimdi tam bir kekosun diyorum. Saygılar.

• O vücut ve tip dindarı ateist, ateisti dindar yapar.
  • Nasil ettin bi anlatsana?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Hocalara mı teklif ettin birader tipin gayet iyi nasıl olur 45te 0 ?

Fake and gay.
  • Güzel bulduğun resmini koyup, 0/45 yaptım deyip teselli bekliyorsan... Welcome to DH.

Faceteki resimlerine bakıyorum da, o kadar zayıfsın ki ben de zayıfım diye üzülüyordum moral verdin yani o kadar diyorum.
  • sokak cocukları senin yanında terminatör kalır lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Ekim 2013; 3:00:04 >
  • kollar 29 cm
  • O nasıl vücuttur arkadaş karnından çıkan şeyler ne
  • düşüneyim diyende mi olmadı :D durum vahi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.