Mekatronik için Sabancı Ytü Koü Marmara Derim bende. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ünileri sıralıyorum (3. sayfa)
-
-
bu dünyada sadece inşaat mühendisliği bölümü var de mi kardeşim iki gündür inşaat mühendisliği örneği verip duruyorsun. extradan söyleyeyim. izmirde şantiyelerde hiç ytü mezunu görmedim. sakarya ve koü kocaelinde değil de 30 km uzakta olsa kimse yüzüne bakmaz.
-
Sadece inşaat değil makine ve elektriği de söyledim. Ayrıca sendeki bu ytü düşmanlığı ne ben anlamadım. Dünden beri yok itü kötü yok ytü kötü. Bilip bilmeden sallıyorsun. İtü bile ytünün gayet iyi bir okul olduğunu kabul etmişken ki bende severim ytüyü sana ne oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDC6B91D5 -- 25 Aralık 2021; 18:35:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklılık payınız var 2. Grup ikiye bölünebilir Sakarya dokuz eylül vs. arasında da çok fark olmadığı doğru birbirine üstün yanları vardır illaki ben öyle çok detaylı araştırmalar yapmadım sonlara doğru Çukurova vs. söyle bir web sayfalarına baktım akademisyenlere baktım geçmişine baktım çünkü direk aklımdan yazamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"ytü iyi okul"
-itü
-
Özyeğin>mit,caltech diyelimde rahatlasın.
Galatasarayin muhendislikleri 1.ligte degil diyen mi dersin, GSU'ye 2.ligte diyen mi dersin, arkadaslar piyasadan cok kopuk oldugunuz bariz belli. GSU bilgisayar ogrencileri yabanci dilleri sayesinde daha mezun olmadan dovizle maas aliyorlar. Verdigi vizyon ile olusturdugu ozgur ortam ile okulun konumu ile bu okulu konudaki tabirle 2.lige koyuyorsaniz ya daha liseyi bitirmediniz, ya da GSU nasil bir okul haberiniz yok.
-
Elektrik ve insaat icin boun unutulmus
Erciyes hakkında ne düşünüyorsunuz okuyan iki kişiyle konuştum (ee) konumdan dolayı kaçınıldığını iyi eğitim verdiğini ve köklü olduğunu söylediler oturmuş bir yapı varmış akreditasyona vs. önem veriliyormuş
Başka bir konuda birçok açıdan ytü ve itü'nün aşağı yukarı aynı kalitede olduğunu bazı şeylere dayanarak açıklamıştım hatta erasmusda ytü çok daha iyiydi itüye göre.Bi abet akreditasyonu konusunda şüphem vardı(benim için pek önemli değil akreditasyon ama önem verenler için) onu da araştırdım internetten ve müdekin abete denk olduğunu öğrendim yazıyı da bırakırım alta.Ben bir tek ytünün kampüsü hakkındaki eleştirilere ve birkaç özel bölümü için olan eleştirilere hak veriyorum(itü için de geçerli bu).He kampüsleri arasındaki fark çok mu derseniz bence değil.Akreditasyon hakkındaki yazıyı da bırakırım aşağıya koç üniversitesinin sitesinde okumuştum ingilizce o yüzden kusura bakmayın başka konuya da yazmıştım.
Koç University’s College of Engineering programs are accredited by the Association for Evaluation and Accreditation of Engineering Programs (MÜDEK), a non-governmental organization operating for the purpose of contributing to the enhancement of quality of engineering education in Turkey and recognized by the Higher Education Council (YÖK) of Turkey as the National Quality Assurance Agency in accrediting engineering programs. Since MÜDEK became a Signatory of Washington Accord in 2011, all programs accredited by MÜDEK are recognized as equivalent to ABET accredited by other Washington Accord Signatories. MÜDEK is authorized to issue EUR-ACE Bachelor Label as of 2009.
Yemek ücreti konuşulmadı galiba yanlış konuya yazdın.
Özyeğin konusuna atacakken buraya atmışım, kusura bakmayın
-
şimdi 2. ligde bir üniversitede mi okuyorum nasıl 1. lige çıkabilirm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Aralık 2021; 19:53:11 > -
bu arada boğaziçindeki birkaç bölüm dışındaki tüm ünideki bölümlere tutacak puan yaptım (bilkent ee-bilgisayar tam burslu dışında da )
nasıl 2. lige girdim
-
Aferin ankaratipli bide okumayı öğrensen tam olacaksın mühendislik için dedim üstte de biri demiş
Özyeğin/Yeditepe 2. Lig
GSÜ 1. Lig sonuncu sıra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X