Harbiden ben de anlamadım yurtları bilmiyorum ama benim okul çevremde 7 8 haftadır vaka yoktu, son 1 hafta içerisinde 2 ayrı sınıfımda 1er tane öğrenci ve yine ayrı bi sınıfta 1 tane de hoca covid olmuş. Bakalım napcaklar covid olan hocanın haftaya sınavı vardı. Asistanı falan yollar bi şekilde uyuzluğuna örgün yaparlar sınavları muhtemelen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ünileri sıralıyorum (5. sayfa)
-
-
Akdeniz bırak 3 🤦🏻♂️4 5 bile zor 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ege mezunu olarak söyleyim
Koü sakarya teknik kökenli okullar mühendislik eğitimleri bi tık iyidir ve sanayi şehirleri onun dışında ege her konuda üstün diyebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden öyle dediniz
-
Bence 2. Ligde agü de olmalı eğitimi kaliteli.
bir itü makina ve uçak mezunu olarak net olarak şunu diyebilirim. Türkiyede devlet okulları rezalet konumda hiç birinin birbirinden farkı yok.Bu okullardaki hocalar makam mevki peşinde koşşan 657 kanuna bağlı memurlar sadece. Bilim falan yapmıyorlar böyle bir dertleride yok zaten. İTÜ ODTÜ diyenler ygsde derece yapıp o okulu yazıyorlar. Kendi egolarını okşamak için haliyle o okulların gerçekten iyi oldukları sanrısı içindeler. Son derece boktan okullar. Türkiyede yurt dışına gitmek için 3 okul vardır. Bunlar da Bilkent sabancı ve koç tur.. En mal adamı bile yüksek veya doktoraya yurt dışına gönderir bu okullar. Bunların arasında da adam gibi bilim yapanı sadece mühendislikte bilkent dir. Reklamlara kanmayın. Girin facebook da itü aktüel sayfasına öğrencilerin memnuniyetsizliğini hazımsızlığını bok gibi ders aldıklarını okuyun, veya gidin odtülü mezunlara sorun bakalım dersine giren hocalar kaç adet kitap çıkarmış h indexleri kaçmış. +5 yıldır hoca olupda 10 h indexi olmayan boktan püsürden hoca dolu itü odtü dediğiniz yerler. Gençlere tafsiyem TOEFL IELTS veya Almanca Hollandaca öğrenip bu ülkelerdeki okullardan en kötü olanına dahi gitsinler. Ben derece yaptım itüye geldim benim arkadaşlarımda aynı şekilde topluca sürünüyoruz olan budur okadar kimse mabal anlatmasın boş yere...
O sosyal medya itü den mezun olup da Nasa dır falandır yerlere giden tiplere bakıpda kanmayın. Bu işler full referans işi adam gibi bilim yapıp dünyaca tanınan ve etki faktörü yüksek olan hocalar devlet okulllarında değil artık. Geri kalanında okulda hoca iken danışmanlık yapıp şirket kurmuş durumdalar kendi ekmeklerinin peşinde bok gibi para kazanma amacındalar. Sizin gibi fakir halkdan gelen akir çocuklarıyla uğraşacak ne zamanları var nede böyle bir hedefleri. Bahsettiğim kaliteli hocalar da son 10 15 yıldır düzenli olarak yurt dışına gitti, gidiyor yada türkiyede özel okullarda 657 memur maaşşının 5 10 katı fiyatına çalışıyor. Olay bu kadar basittir.
Benden size abi tafsitesi TOEFL IELTS çalışıp amerika kanada hollanda almanya isviçre isveç gibi sanayi devrimini yakalamış ve oturmuş endüstürileri olan paralı ülkelerde okuyun. Uğraşmayın boş yere üni sınavıdır falan. Bom bok durumda okullar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masa70 -- 27 Aralık 2021; 21:35:33 >
-
İtüde gerçekten iyi celal şengör vardı. Adam yer bilimleri enstitüsünü topladıydı biraz artık o da yok.
Adamın bir lafı vardı zaten Türkiyede üniversite okumak 4 sene vakit kaybıdır diye. Benim iyi dediklerim Türkiye şartlarında zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDC6B91D5 -- 27 Aralık 2021; 6:50:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tobb'u da ekleyebilir miyiz hocam 2.lige
Evet bir o fakültedeki hocalar dünya seviyesinde adam gibi billimsel faaliyet yapıyorlardı, memur zihniyetli rahatı bozulan hoca tayfası yediler adamı büyük ihtimal... Okullarda 657 yi kaldırmadan değişmiyecek bu çürümüş memur tayfası ziniyeti.
-
Cahillikten başka bir nedeni yok. Azcık bilim yapmaya başladığınızda şöyle bir litaratürü tarayıp dünyayı takip etmeye başladığınızda (ingilizce) anlıyorsunuz tüm okulların berbat olduğunu. İhsan Doğramacı darbe dönemi gelip bilimsel faaliyet yapması gereken yerlere YÖK ü bulaştırmış bile bile. Sonrada gidip bu sistemin dışında okul açmış. Son 20 yıldır gelen peze...kler de üzerine mum dikip 200 üniverste açınca bok ettiler üniversiteleri....
Kesinlikle okumayın devlet okularında pişman olmayın boş yere. Ben aynı eforu her hangi bir avrupa ülkesinde harcasam ödüllük olurdum şimdiye. Okumayın boş yere devlet okullarında...
-
okumayıp napalım hocam her şey ortada zorundalık. herkes biliyor ama
-
Bilkent daba daba burger
Evet. Dünya standartlarına çıkmaya başlamıştı yer bilimleri enstitüsü. Yazık ettiler.
Urap yeni üni sıralamasını açıklamış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
URAP - Türkiye Özel Sıralaması Sayfası (urapcenter.org) Tıp olmayanlar böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 29 Aralık 2021; 14:12:51 > -
Dediklerinin çoğuna katılıyorum fakat o Türkçe ne öyle olm? Mühendis misin? A2 konuşuyorsun.
Zamanında sıraladık biz buraları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X