< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgh111 -- 26 Haziran 2022; 15:45:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ünileri sıralıyorum
-
-
usta forumun bir nolu ünisini unutmuşsun
-
Özü mü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul üniversitesi nerde. Osmangaziyi alıp istanbulu almadın mı cidden. Marmara falan yerine İstanbul Üni olmalı 2.ligte. Hatta istanbul sağlık ve sözel,eşit ağırlık bölümleriyle 1.ligte olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 25 Aralık 2021; 6:57:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena olmamış liste
Bölümden bölüme değişmekle birlikte güzel liste. İstanbul üniversitesini listeye eklemeyi unuttuğunu düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyte çöpünün ikinci ligde olması dışında sorun yok
aynı mantıkla ankara da 1. lig o zaman her üniyi 1. lig yapalım nasıl fikir.
-
İstanbul gerek sözel bölümleriyle gerek sağlığıyla ankaradan daha ön planda. sözel bölümleri bir numara. Zaten bence bölüm bazında değerlendirilmeli üniler. Genel değerlendirme saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 25 Aralık 2021; 10:46:43 >
cahil konuştu, iyte çoğu bölümde akademik kadrosu ile ön planda ki yazan da mühendsilik demiş mühendislikteki hocaları çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 25 Aralık 2021; 10:57:38 > -
ege 2.lig sevindirdi
-
Görmemişim onu. Genede olmalı 2.ligde.
gsü nerde
-
Bölümden bölüme değişir fakat Türkiye'nin en iyi 3 üniversitesi
1-Boün
2-Koç
3-Bilkent
-
Güncellemeler yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru bu arada
-
Galatasaray da 1.ligte olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İstanbul üniversitesi nerde. Osmangaziyi alıp istanbulu almadın mı cidden. Marmara falan yerine İstanbul Üni olmalı 2.ligte. Hatta istanbul sağlık ve sözel,eşit ağırlık bölümleriyle 1.ligte olmalı. |
Sadece inşaat değil makine ve elektriği de söyledim. Ayrıca sendeki bu ytü düşmanlığı ne ben anlamadım. Dünden beri yok itü kötü yok ytü kötü. Bilip bilmeden sallıyorsun. İtü bile ytünün gayet iyi bir okul olduğunu kabul etmişken ki bende severim ytüyü sana ne oluyor. |
Aferin ankaratipli bide okumayı öğrensen tam olacaksın mühendislik için dedim üstte de biri demiş
|
bir itü makina ve uçak mezunu olarak net olarak şunu diyebilirim. Türkiyede devlet okulları rezalet konumda hiç birinin birbirinden farkı yok.Bu okullardaki hocalar makam mevki peşinde koşşan 657 kanuna bağlı memurlar sadece. Bilim falan yapmıyorlar böyle bir dertleride yok zaten. İTÜ ODTÜ diyenler ygsde derece yapıp o okulu yazıyorlar. Kendi egolarını okşamak için haliyle o okulların gerçekten iyi oldukları sanrısı içindeler. Son derece boktan okullar. Türkiyede yurt dışına gitmek için 3 okul vardır. Bunlar da Bilkent sabancı ve koç tur.. En mal adamı bile yüksek veya doktoraya yurt dışına gönderir bu okullar. Bunların arasında da adam gibi bilim yapanı sadece mühendislikte bilkent dir. Reklamlara kanmayın. Girin facebook da itü aktüel sayfasına öğrencilerin memnuniyetsizliğini hazımsızlığını bok gibi ders aldıklarını okuyun, veya gidin odtülü mezunlara sorun bakalım dersine giren hocalar kaç adet kitap çıkarmış h indexleri kaçmış. +5 yıldır hoca olupda 10 h indexi olmayan boktan püsürden hoca dolu itü odtü dediğiniz yerler. Gençlere tafsiyem TOEFL IELTS veya Almanca Hollandaca öğrenip bu ülkelerdeki okullardan en kötü olanına dahi gitsinler. Ben derece yaptım itüye geldim benim arkadaşlarımda aynı şekilde topluca sürünüyoruz olan budur okadar kimse mabal anlatmasın boş yere... O sosyal medya itü den mezun olup da Nasa dır falandır yerlere giden tiplere bakıpda kanmayın. Bu işler full referans işi adam gibi bilim yapıp dünyaca tanınan ve etki faktörü yüksek olan hocalar devlet okulllarında değil artık. Geri kalanında okulda hoca iken danışmanlık yapıp şirket kurmuş durumdalar kendi ekmeklerinin peşinde bok gibi para kazanma amacındalar. Sizin gibi fakir halkdan gelen akir çocuklarıyla uğraşacak ne zamanları var nede böyle bir hedefleri. Bahsettiğim kaliteli hocalar da son 10 15 yıldır düzenli olarak yurt dışına gitti, gidiyor yada türkiyede özel okullarda 657 memur maaşşının 5 10 katı fiyatına çalışıyor. Olay bu kadar basittir. Benden size abi tafsitesi TOEFL IELTS çalışıp amerika kanada hollanda almanya isviçre isveç gibi sanayi devrimini yakalamış ve oturmuş endüstürileri olan paralı ülkelerde okuyun. Uğraşmayın boş yere üni sınavıdır falan. Bom bok durumda okullar... |
"ytü iyi okul" -itü |
Bu karşılaştırmalar bölüm bazında yapılmalı. Ama neyse artık yapmışsın. Hocam 1.lig iyi ama 2.lig ve 3.lig sıkıntılı. Misal Ytü ile dokuz eylülü,egeyi falan aynı lige almışsın. Bunlarda iyi okullar ama ytü seviyesinde mühendislik eğitimi vermezler. Ytüye 1,5.lig falan deseydin bari. Ayrıca koü ve sakaryada 3.lig olmaz. Onlarda 2.ligde olmalı |
sakarya , kocaeli ege’den çok daha iyi mühendislikte sıralaması yüksek diye daha iyi olacak değil hele hele yıldız ile deü,ege aynı liste de bu iki üniversite yıldız’ın yanına bile yaklaşamaz her alanda ege tıp fakültesiyle öne çıkıyor sağlık olarak ayrı sıralama yapmak gerek
|
Galatasaray'ın muhendislikleri 1. lig seciyesijde değil kesinlikle |
Özyeğin>mit,caltech diyelimde rahatlasın. |
Benzer içerikler
- eyüp boncuk eşi
- hız ve renk problemler zorluk derecesi
- tıp kitapları pdf
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- l"hospital yasak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X