Şimdi Ara

Uninin Hazirlik Kursuna Disaridan Girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar herhangi bir universitenin hazirlik kursuna legal veya 3 idiots taki gibi illegal olarak girmek mumkun mu ?
    2- Cok dikkat ceker mi ?
    3-Tek bi hoca mi girer hocayla konussak alir mi ?

Acil cevap bekliyorum o yuzden 2 basliga atacagim tesekkurler...

• Dostum gercek hayat ne yazikki filimlerden cok farkli Neredeyse her uninin kampusu ve kapida guvenligi var.O universiteye ait degilsen yani ogrenci kimligin falan yoksa uniye kimse almaz seni.Kacak falanda gire bilsen bidefa basarili olursun iki defa basarili olursun sonunda yakayi ele verirsin.Ve hakkinda yasal islem baslatirlar affetmezler.
    2.Hele bir uninin icerisine gire bilde dikkat cekmesi sonraya kalsin Elbette ceker.
    3.Hic bir hoca kendisini tanimadigi birisi icin tehlikeye atmaz.Ve kaldiki tum unilerin neredeyse hazirlik okullari lise 5 gibi.Ciddi yoklama falan olur.Ve ogretmen ogrencilerini memleketlerine kadar bilir.Ve yoklama kagidinda ismin olmadigi icin sorun yasarsin.
    Kisacasi illegal mumkun degil.
    Ama legal mumkun ola bilir.Bazi unilerde aday ogrenciler icin o uninin hazirligina hazirlamak icin hizlandirilmis kurslar aciyorlar.Onlardan faydalana bilirsin.Yinede unilerin ydy sutelerine goz at derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mete -- 28 Eylül 2013; 16:30:03 >

• Himm ben ayni sehirde baska bir uni kazandim vakif ama oranin hazirligi yok ama devletinkinde var.Oradan misafir ogrenci gibi arasalar falan olur mu ki ve sizin bildiginiz ucretli kabul eden uni var mi yurtdisindaki gibi birde ayni sekilde oranin yurduna basvurabilir miyiz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ytü hazirlik sinavi
    5 ay önce açıldı
    aof kazanip gitmemek?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.