Ya Suan bnde 22 gb pesin para +7 (DD)priest chitin +7 priest chitin +8 rogue fp war satacam hepsini Dol +0 SS +0 CS +0 Fln alabilir miyim
cs hayatta alamazsın ben +7 warrıor shel set +7 raptor +7toto,+7II,+7deep,+7warrıor chıtın set,+1lupus vs vs werdım yıne wermediler baya zor
Knight_TR Tarih 18 Şubat 2007; 12:39:07 quote: Orjinalden alıntı: turan91 quote: Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF quote: Orjinalden alıntı: 4EverCurse quote: Orjinalden alıntı: MasumGoril quote: Orjinalden alıntı: posetr quote: Orjinalden alıntı: Devil15Hasan quote: Orjinalden alıntı: turan91 quote: Orjinalden alıntı: freedy09 quote: Orjinalden alıntı: cmsltn123 quote: Orjinalden alıntı: hayat65 quote: Orjinalden alıntı: Inflictum quote: Orjinalden alıntı: CROCODlLe quote: Orjinalden alıntı: fcuneyt Ya Suan bnde 22 gb pesin para +7 (DD)priest chitin +7 priest chitin +8 rogue fp war satacam hepsini Dol +0 SS +0 CS +0 Fln alabilir miyim cuneyt yalan atma 1)Sen oyunu bıraktınn 2)Sen de +7 fp bile yok böyle boş işlerle uğraşmayın yazıktır bu topicte bu kadar yer bunlarla dolmuş yapmayın böyle şeyler