Şimdi Ara

unity player hatası (SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimde ki gibi oyunda unity player hatasını alıyorum sistemim yetiyor artıyor bile acaba neden böyle bir hatayla karşılaşıyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninekorkut -- 23 Şubat 2014; 14:33:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ninekorkut

arkadaşlar resimde ki gibi oyunda unity player hatasını alıyorum sistemim yetiyor artıyor bile acaba neden böyle bir hatayla karşılaşıyorum teşekkürler

Evet bu sorun Yandex ve chromede çıkıyor. Unity player kaynaklı bir sorun yabancı forumlarda görmüştüm. Bu hatayı aldığın siteye Explorer tarayıcısıyla girersen sorun kalkar Chrome yandex opera da sıkıntı mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: sismolog

quote:

Orijinalden alıntı: ninekorkut

arkadaşlar resimde ki gibi oyunda unity player hatasını alıyorum sistemim yetiyor artıyor bile acaba neden böyle bir hatayla karşılaşıyorum teşekkürler

Evet bu sorun Yandex ve chromede çıkıyor. Unity player kaynaklı bir sorun yabancı forumlarda görmüştüm. Bu hatayı aldığın siteye Explorer tarayıcısıyla girersen sorun kalkar Chrome yandex opera da sıkıntı mevcut

internet explorer ile girdiğimde ise internet explorer çalışmayı durdurdu hatasıyla karşılaşıyorum

• yardım edecek kimse yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.