Şimdi Ara

Unity3d Admob Reklamları gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: bu mesajdaki sorunlar çözülmüştür. Yeni konu açmak istemediğimden başlığı degistirdim.

Google play store'a büyük bir hevesle yüklediğim oyunum pek çok kişi tarafından indirilmesine rağmen indirilme sayısına baktığımda 0+ olarak gözükmekte.
    En az 50 kişi gözümün önünde indirdi oyunu ancak hiçbir şekilde indirme sayısı artmıyor. Bir başka sorun ise Google Admob hesabımdan oyunuma reklam eklemek istediğim zaman google play store içinde yapılan arama sonucunda oyun bulunamadı hatasını alıyorum. Dolayısıyla da reklam alamıyorum. Henüz 15 yaşımdayım ve bu benim yaptığım ilk oyun. Sorunların çözümü hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

Oyunumun linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UgurDemirel.DontHitBlocks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdmrl67 -- 6 Şubat 2016; 14:05:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun yeterli indirmeyi alınca gözükcektir.
  • Güncel değerlerin yansıması için 24 saate kadar beklemen gerekebilir. 1 download bile olsa store'da download'lar 1-5 gözükür. Development console'da da tam sayıyı görebilirsin.
  • Oyunu Admob'a tanıtmayı başardım ancak şimdi de unity3d içinde kullandığım admob plugininde her şeyi yapmama rağmen reklamlar gözükmüyor. Manifest dosyasinda gerekli izinleri verdim. Reklam kodunda kimliğimi girdim ve denediğimde reklam gözükmedi. Admob'un reklam test kimliğini yazdığımda da değişen bir şey olmuyor. Hala reklam gösterimi olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yardım edicek kimse yok mu oyunu yaptım reklamı koyamıyoruz :) 2 günden beri uğrasıyorum lütfen yardımcı olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.