Şimdi Ara

üniv. deki fotoğrafim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen biri bana nasıl değiştireceğimi söyleyebilir mi? Değiştirme imkanım var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen biri cevap versin mümkün mü

• Lise sonda taburenin üzerinde otururken mal gibi çekilmiş bir fotoğrafın var dimi? O fotoğraf öğrenci kimliğinde,otobüs-tramvaylarda kullandığın kartlarda falan var hep. Ve acı olan ne biliyor musun?

O fotoğraf 4 sene (en az) senle devam edicek.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Tüh ya cidden kötü oldum. Berbat çıktım fotoda belki bir ihtimal vardır diye düşündüm. Tsk

• quote:

Orijinalden alıntı: droidvpn

Tüh ya cidden kötü oldum. Berbat çıktım fotoda belki bir ihtimal vardır diye düşündüm. Tsk

Ya sen rahat ol. O kimliklerde güzel çıkan yok zaten. Dikkat et,kimse öğrenci kimliğini göstermek istemez. Lisedeki o ergen suratından utanır millet. Sıkıntı yok yani bi sen değilsin fotoğrafını beğenmeyen.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Keşke sadece kimlik fotoda olsa hoca hergün yoklama alırken yoklama kağıdında ismimin yanında fotoğrafım duruyor

• Öğrenci kimlik kartı degismesede olur. Ben sadece sitedeki fotom değişsin diyorum. O da mı mümkün değil

• Benimde ösym fotoğrafım kötü hoca resmen otururken çekmiş :D :D yapacak bir şey yok ama tek derdimiz bu olsa keşke.
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama bu durum da canımı çok sıkıyor.yarin öğrenci işlerine gidelim bakalım ne diyecekler

• Bizim unide herkes kendi resmini sisteme yukluyor ve o resmi istedigi zaman degistirebiliyor. Kimlige de o resmi basiyorlar. İTU farki

Onceki unide de kimligi kaybedersen yeni vesikalik foto istiyorlardi ben de yalandan kaybolmus gibi yapip resmi oyle degistirmistim bi kere.

• Üniversite diye buna denir.Haklısın itü farkı bizde anca böyle üniversitelerde sürünüruz

• Üniversitenin öğrenci bilgi sistemine girip ordaki fotoğrafı değiştirebilirsin, sonra da yeni bir öğrenci kartı çıkarttırırsın. (Ben öyle yaptım, benim üni: dumlupınar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.