Universal Katalizör
-
-
İkisinin arasındaki fiyat farkı çok büyükse universal kullanılabilir şuanda iptal mi ?
-
Sıkıntı olmaz universal olanlarda is yapıyor fakat burda kalite ve uyumluluk önemli fakat imkan varsa orjinal olsun -
orijinali 1500 lira
universal 600 lira
şu an tıkalı sanıyorum. giderken kasıyor araç
-
aracım euro3 motor.
-
Bence bütceniz yetiyorsa orijinalini alın ama bütceniz kurtarmıyor ve arac cekmiyorsa tabiki universal alın kesinlikle sadece icini boşalttirma yapmayın vızırtı ve mavi duman sebebi olabiliyor
-
Yeni motorlarda universal arıza ışığı yakıyor, euro 4 altı sanırım emin değilim, sorun olmuyor. -
Katalizör temizlenebilir kırılmış falan değilse
-
hocam dolmasının yanında pas da tutmuş kasıyor aracı çok, değişim istiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: camper35hocam dolmasının yanında pas da tutmuş kasıyor aracı çok, değişim istiyor.
Paslı olduğuna nasıl karar verdiniz ki dıştan sıcak çalışan metal olduğu için oksit çok normal
-
benimki de ölüymüş söktürdüm geçici olarak araç 2. viteste debriyajdan çekince langır lungur sallanıyordu baskı balata falan diye üzülüyordum yağ gibi oldu araba. Maddi durumumun el verdiği ilk fırsatta yenisini taktıracağım çıkan parçanın içi neredeyse tamamen tıkalı kömür gibiydi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X