Bildirim
Basınç düşürücü valf (regülatör)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Eca taktım ama beni çok şaşırttı 2 . Yılda stabilitesi bozuldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ECA taktım bakalım 5 yıl garantili güya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ana su vanasını kısın yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine basınç oluşuyor. Özellikle banyo yaparken borularda aşırı bir ses geliyordu. Basınç düşürücüden sonra ses kesildi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı düşünce içerisindeyim.quote:
Orijinalden alıntı: landmoon
ana su vanasını kısın yeter
Babam yeni, basınç düşürücü taktırdı sızıntı yapıyor.
Biraderim ise Eca marka taktırdı (fiyatı diğerinden 3 kat daha pahalı) sızıntı yok.
Bende sorunu ana vanadan kısma yönünde çözüm bulmayı deniyeceğim. :)
Olmadı ECA taktırmayı düşünüyorum. -
Basınç düşürücüde en iyisi caleffi marka eğimli tip olanlar bir tık pahalı ama sorunsuz ürün. Basınç rehülatörü değiştirilebilen kartuş yapmışlar ömrü bitince değiştiriyorsun hatta buradan almıştım www.toptanmekanik.com
3/4 Eğimli Basınç Düşürücü Manometreli Vana CALEFFİ - 533251 - 327,23 TLhttps://www.toptanmekanik.com/urun/3-4-egimli-basinc-dusurucu-vana-basinc-saatli-caleffi-533251
Gayet kullanışlı sorun da yaratmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1PWKTXAN83 -- 12 Kasım 2021; 19:6:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende eca taktırmıştım. Ama aynı sorun bende de oldu sonra bunu taktım şimdilik sorun yok inşallah olmaz www.toptanmekanik.com
3/4 Eğimli Basınç Düşürücü Manometreli Vana CALEFFİ - 533251 - 687,36 TLhttps://www.toptanmekanik.com/urun/3-4-egimli-basinc-dusurucu-vana-basinc-saatli-caleffi-533251
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar. Basınç düşürücü olarak hangisi iyidir ?
Kalde
Eca
Calleffi
Case
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X