Şimdi Ara

universal sim card ile aktivasyon nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3gs 3.1.3 universal sim kartı telefona taktıgımda menu cıkıyor ok daha sonra cıkarıp turkcell hattımı taktıgımda acıl arama ekranında kalıyor.cydia dan unlockda yaptıgımda turkcell hattım takılı telefon cekıyor gorusme yapabılıyorum yalnız acıl arama ekranında kalıyor ekran menulere gırmıyor. arkadaslar ne yapmam gerekli.itunes 9.1 kullanıyorum.birde universal sim cartı taktıgımda etkinleştirme bekleniyor bu biraz zaman alabilir diye ekranda yazı gelıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeŞiKtAş KaRa KaRtAl -- 7 Eylül 2010; 17:43:00 >

• 1. Aktivasyon kartını geri tak.

2.Wireless açıp bir ağa bağlan.

2. Cydia çalıştır.

3. Manage -> Sources kısmına git

4. Edit basıp ardından Add bas ve alttaki kaynak adresi gir.

Cydia.pushfix.info

5. Şimdi alt taraftan Search sekmesine bas ve “Hacktivation” diye arat.

6. Hactivation Patch seçip yükle

Bittikten sonra aktivasyon sim kartını çıkar ve diğer Sim kartını takıp kullan.

ALINTIDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

1. Aktivasyon kartını geri tak.

2.Wireless açıp bir ağa bağlan.

2. Cydia çalıştır.

3. Manage -> Sources kısmına git

4. Edit basıp ardından Add bas ve alttaki kaynak adresi gir.

Cydia.pushfix.info

5. Şimdi alt taraftan Search sekmesine bas ve “Hacktivation” diye arat.

6. Hactivation Patch seçip yükle

Bittikten sonra aktivasyon sim kartını çıkar ve diğer Sim kartını takıp kullan.

ALINTIDIR

Aynısını bana technical death metal arkadaş önermişti sağolsun,%100 işe yaıyor
  • tşkler arkadaslar yardımınız ıcın ben farklı bır yontem ıle yaptım sızın yaptıgınız yontem daha basıt ben bıraz kastırdım

/private/var/root/Library/ nin içindeki lockdown klasörünü siliyoruz sonra ekteki dosyayı açıp içerisindeki Lockdown klasörünü /private/var/root/Library/ ye kopyalıyoruz klasörün ve içerisindekilerin izinlerini 755 olarak ayarladıktan sonra restart ediyoruz ve mutlu son

alıntıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.