Şimdi Ara

üniversite de ders saydırma ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben daha önce bir üniversitede eğitim görmekteyken tekrar sınava girip istanbulda başka bir üniversiteye yerleştim bu sene hazırlık bitti bölüme geçiyorum benim sorum şu acaba önceki okulda aldığım dersleri burada saydırmam için ne gibi bir şartlar var, çok araştırdım okulun sitesinde bir şey yazmıyor öğrenci işlerinden dönem başında belli olur dediler ama merak ediyorum önceki okulum türkçe eğitim veren bir kurumdu burası %100 ingilizce hiç birini saymazlar mı, ortak dersler mat 1 mat 2 fizik 1 fizik 2 edebiyat tarih 1 tarih 2 bu dersleri zaten verdim tekrar almak istemiyorum ve son olarak sayacakları dersler yeni okulumda ki gano ma nasıl yansır, deneyimli arkadaşlar lütfen bir ışık tutsun

• http://forum.donanimhaber.com/m_106872513/tm.htm

şurada özetlemiştim. durum aynı olacak. senin durumunun özelliği ise tr den ingilizceye geçmen. Okul ve senatonun tutumunu bilmiyorum ama çoğu okulda hiç birini saymazlar eğitim dili farklı olduğundan. ama sayanlar tek tük var.
  • evet şimdi gördüm hocam çok sağol, bir arkadaşım boğaziçine gitti askeriyeden saydılar ama bilmiyorum benim okul da umarım sıkıntı çıkarmaz tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.