Şimdi Ara

UNİVERSİTE DE YKS ÇALIŞMAK??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
13
Favori
11.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben sırf kredi alabilmek için yazmayı düşünüyorum dershane + kitap ücretini karşılarım hem
  • TheSpiRiT kullanıcısına yanıt
    Kendi sehrimdeki üni de İİBF yazmayı düşünüyorum hocam daha çok sınav a hazirlanmaya ağırlık vermeyi düşünüyorum ilk sene obp e zor sonraki yıl böyle obp şeyi felan kalmıyor zaten
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    2014 de lise son sınıftım o zamandan beri ya zevkine ya ciddi anlamda hep girdim bu yıl ciddiydim ve şunu anladım. Konu eksileri kitaptan çöz çöz bitmiyor sakız gibi uzar çünkü 3 ay önce çözdüğün konuyu unutmaya başlıyorsun soru bankası dönerken de hepsini sıcak tutmak nerdeyse imkansız. Bu işin aslı şubat gibi konuları bitirip abartı miktarda deneme çözmekten geçiyor. Bu yıl eczacılık derslerimi de verip 4. sınıfa geçtim ve son 23 gün deneme çözdüm harıl harıl. Kendi yılımdan iyi bir derece yaptım. Yani sonuç olarak deneme insana hız ve net arttırımında en önemli şey.
  • Bugun canlı yayında Onur hoca da değindi bu konuya ve kırık obpyle çok zor olacağını belirtti kafam karıştı benimde mezuna kalmak da hiç istemiyorum
  • Hazırlıkta bi kişi vardı 2. Sınıfı okurken sıkılmış adam 3 ü okurken hazırlanmış sayısal da 8k olmuş gelmiş. Eski bölümü tm bu arada. Biri de hazırlık okurken hazırlanıyordu ama ona noldu bilmiyorum
  • Hocam benim aile ve ev ortamından dolayı mezuna kalmam imkansız ben de üniye gidip hazırlanıcam. Tabi OBP kırık yıl kazanmayı planlamıyorum seneye hedef matematiği fullemek olacak tek hedef bu. Sonraki sene tamamen tüm derslere çalışacağım ve kazanacağım.
  • işe yaramıyor. Test edildi, onaylandı.
  • Millet 1 çalışıyorsa sen 4 çalışmalısın yoksa kırık obp yerleştirmede seni s2p atar bir kenara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro0ot -- 3 Ağustos 2018; 21:3:34 >
  • huzuryum kullanıcısına yanıt
    Hocam mf cimiysiniz

Obp niz kactı

Ve son olarakta okul ve sınavı nasıl bir arada goturdunuz bi taktik alabilirmiyim
  • ben şuan pdr ikinci sınıfa geçtim,tekrar hazırlanacağım kırık obp derdi yok
  • jesterstory kullanıcısına yanıt
    Mesajını kaydettim hocam sağolun yararlı yorum
  • heyjude9 kullanıcısına yanıt
    Taktik maktik yok
  • ro0ot kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam
  • Cessabit kullanıcısına yanıt
    Yapma bee niçin
  • bilincpilavi B kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu daha detaylı konuşalım
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Çalışan yapıyor hocam
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Hocam daha detayli konusalim bunu sonraa
  • hazırlık okuyorsanız rahat. bizim arkadaşlar vardı almanca hazırlık falan okuyup o ara hazırlanıp yüksek yerlerde mühendislik yazan. adam bir dil daha eklemiş oldu
  • Hazırlık değil direk 1. Sınıf ta yapılmaz mı hocam yani ????
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    yapılır neden yapılmasın.genellikle okullarda 1. sınıfta dersler hafif oluyor. çok zorlamıyorlar sonradan zorlaşıyor.
    bu arada ben de üniye girince çalışmayı düşünüyorum. en azından kafamız rahat olur stresimiz olmaz daha iyi yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4SenedeTıpKazanan -- 4 Ağustos 2018; 0:37:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.