Şimdi Ara

UNİVERSİTE DE YKS ÇALIŞMAK??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
13
Favori
11.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılar hocam mesaj atarım size sonra fikir ve görüşler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp olmayınca hukuk yazan arkadaşım tıp için 30k yaptı kırık obp ile 50k oldu ama seneye kesin girecegim diyor obp yüzünden ve fizik yüzünden böyle geldi dedi bence iyi bir bölüm kazanırsan düşünülebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ortamına çok bağlı, ben hazırlıkta salan dağıtan çok gördüm. Aynı şey 1 de de bağlı, aile evinden çıkınca değişiyorsunuz

• Hocam kırık obp zorlamış olmasa girerdi belki fakat bu sene girer gibi çalışırsa kırık obp yok

• Aynen hocam dersler fazla zorlamaz diyorlar hayırlısı bakalım inşallah hocam

• Hocam ben de tmden girdim kırıkla 1200den 3100e attı. Ama okulla aynı anda gitmiyor okulu salmıştım son aylar.
  • tytfizik kullanıcısına yanıt
    Hocam süper yapmışsın ya MaasAllah başarılar bana tavsiye ve öneriler sunarsanız teşekkürler 👍 kendi şehirimdeki üni yi yazmayı düşünüyorum

• Ben de bu konuyu merak ediyorum. Diş yazıp gitsem ilk yıl tıpa hazırlanabilir miyim? Bunun dışında ders saydırma imkanı olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bile bile yazma bence. Ben ünide oranın bana uygun olmadığını anlayınca tekrar başladım çalışmaya zaten bırakıcaksan yazmanın manası yok bence. Ayrıca kırıktan dolayı geleceği yerde gelmeyebilir.
  • Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    Bu hangi seviye hocam diş kazanmisin iyi işte devam et

• tytfizik kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene mezuna kalmıştım zaten yine çalışmadım böyle daha iyi çalışırım inş hocam

En büyük hayalim doktor olmak girsem çok iyi şeyler yapabilrim ilgiliyim insanlarla iletişimim iyi. Tek sıkıntım küçük bir şehirdeyim burayı ve burdaki insanları daha fazla kaldıramam. Kalırsam dershaneye gitmem zorunlu 2001 lilerle de aynı sınıfta olmak koyar gibime geliyor. Dişten tıpa geçiş hakkında bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yürütemezsiniz diyenleri boşverin o kişiler aynı anda bir çok şeyi yapmayı öğrenememiş armut piş ağzıma düş modundalar. Çalışmadan hiç bir yerde başarı elde edilmiyor çok zeki olsanız bile. Benim odtü maden müh. Bi arkadaşım vardı bölümde gördüğü mat sayesinde 39 net ayt mat neti yaparak diğerlerine de hafif bakarak 12 bininci oldu bence yapabilirsiniz tek önemli olan düzen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

O kadar zor ki kimse yapmıyor işte

Üniversite dersleri + en önemlisi kırık obp

Hele de şehir dışı bir üniversite ise çok daha zor olur işin
    Neden şehirdışı ise daha zor?

Ben sırf herkesten uzaklaşıp rahat çalışayım diye şehir dışı düşünüyordum?
  • Konaklama hocam. Ders açısından aileden akrabalardan v.s uzakta olmak güzel ama konaklama beslenme ihtiyaçları zorlar

Hocam malesef bı bilgim yok geçiş hakkında fakat siz ben ve bizlere vereceğiniz bilgileri baya önemli çünkü iyi bir sonuç elde etmisiniz bizlere de aktarırsaniz sevinirim özellikle ayt matematik hakkında vereceğiniz bilgiler önemli

Ayt matematiğin neredeyse tümü mantıktı.Yani test mantığı dışına çıkıldı.O yüzden 345 tarzı kitapların çözülmesi daha mantıklı olur.
  • allofthesupremesel A kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten insanları iyi anlattiniz çoğu kişi ve yapılmaz diyenler armut pis ağzıma düş diyen tipler ..

Başarı ve elde edilenler kimseye altın tepside sunulmuyor veya bugün gördüğümüz başarılı insanlar başarı merdivenini elleri cebinde cikmamislardir ...

Yorum için teşekkürler

Hocam video için hocalara geldik + Ceyhun hoca yetermi

Yoksa kaf gerekli mi

2. girişim.Daha video izlediğimi hatırlamıyorum.LTİ konularını apotemi fasiküllerinden çalıştım.Öteki konuları soru çözümünden ziyade denemeler ile götürdüm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.