Şimdi Ara

UNİVERSİTE DE YKS ÇALIŞMAK??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
13
Favori
11.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E37ECEF73 -- 9 Ağustos 2018; 11:45:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beraberiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de üni de çalışmayı düşünüyorum elektrik elektronik yazıp gidip hazırlık oluyor galiba hazırlıkta diş tıp veya hukuk için çalışacağım. Kırıkla mümkün olur mu dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ünide ders çalişmak biraz zor ama kendine güveniyorsan neden olmasin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ünide ders çalişmak biraz zor ama kendine güveniyorsan neden olmasin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kendi şehrindeki üni de kolay bı bölüm yazmayı düşünüyorum elektrik elektronik biraz zorlamazmi

• BekçiMurtaza.5k kullanıcısına yanıt
    Hocam zorlar fakat yeniden mezuna kalmayı cesaret de edemedim zaten kendi sehrimdeki üni yi yazip öyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım inşallah hocam

• Bu yıl bende düşünüyorum. Birbirimize yardımcı olsak ne iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteinsGate -- 10 Ağustos 2018; 0:47:20 >
  • Yapan var dostum yök atlas'a bak sırf Ankara Hukuk'a kırık OBP ile 20 kadar öğrenci yerleşmiş 2017'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteinsGate -- 10 Ağustos 2018; 22:59:43 >
  • BERABER BAŞARACAĞIZ

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Ben de düşünmeye başladım bu olayı.Babam istersen 4 e kal diyor ama annem yeter artik dedi.Cevrenin arkadaslarimin baskısı beni yipratacak en azindan sehrimde yazip kutuphanede falan çalışırım diyorum.

• Arkadaşlar 74k ya 42k yildirim beyazıt ee veya 50k osmangazi ee gelir mi? Gelme ihtimali nedir?

• o kadar düşmezler kardeşim
  • hazırlık döneminde dersler heralde sabahcı öğlenci şeklinde oluyormuş.bu durum aslında avantaj sağlayabilir.bolca vakit kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.