Şimdi Ara

Üniversite genel not ortalaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçme notu 2.00 ilk dönem 1.60 ortalamam vardı bu dönemde 2.40 olmaz büyük ihtimalle 2.00 yi tutturamıcam yani kalır mıyım yoksa okul bittiğinde mi 2.00 ortalamayı tutturmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.60 için çok uğraştın mı hocam
  • Kardeş soruma cevap verir misin dönem tekrarımı yapacam

• quote:

Orijinalden alıntı: cmpunk01

Kardeş soruma cevap verir misin dönem tekrarımı yapacam
    Bilmiyorum hocam hiç o kadar düşmedim açıkçası. Tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olurlar, uplayalım.
  • Okuldan okula değişiklik gösterir ama ilk senende bir şey olmaz. İkinci senende böyle olursa sene tekrarı yaparsın. Daha doğrusu üçüncü sınıf derslerini alamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık okuyorum kardeş.Mesela bu sene ortalamayı tutturamassam diğer sene sorunsuz dersleri alıp ortalamayı yükseltirsem uzamadan biter mi?

• quote:

2 yıllık okuyorum kardeş.Mesela bu sene ortalamayı tutturamassam diğer sene sorunsuz dersleri alıp ortalamayı yükseltirsem uzamadan biter mi?
    Bitmez. Ders almaya kredin yetmez. Bağlayan ders varsa onları da alamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama her dönem 15 kredi haklı veriliyır ilk dönem 4 dersten kaldım 12 kredi doldurdum.Bu dönemde böyle olursa diğer sene alırım öğrenci bilgi işleme sormuştum.

• quote:

Ama her dönem 15 kredi haklı veriliyır ilk dönem 4 dersten kaldım 12 kredi doldurdum.Bu dönemde böyle olursa diğer sene alırım öğrenci bilgi işleme sormuştum.
    Her dönem ekstra mı veriliyor sizde?

15 kredi hakkı verilsin, 4 dersten kaldıysan 12 kredin boşa gitmiş şimdiden. Seneye normal dönem derslerine ek olarak alman gereken ekstradan 12 kredilik ders olacak. Normal dönem derslerinin kredisi ne kadar toplamda? Eksiksiz alman için birbirini bağlamaması ve 3 krediyi geçmemesi lazım ki ilk senenin derslerini de al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10B574946 -- 11 Mayıs 2020; 14:57:57 >
  • benimde ilk dönem 1.73 dü ortalama hocam bu dönem de 2.30 yapmam imkansız kaldık galiba.
  • 2.00 altı yaparsan kalırsın dostum sene tekrarı yaparsın

• 1.60 ne yahu hiç mi derslere çalışmadım .

• Moueson kullanıcısına yanıt
    benim transkiripte bir dönem 3.80 başka dönem 1.20 ortalamam vardı.

edit : nedeni normal sistemden çan eğrisine geçmiş olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 11 Mayıs 2020; 15:51:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hımm ben her dönem için sanıyordum neyse imşallah bu dönem virüs ayağına ödevlere yüksek not verirler.

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Hani üniversitede sınıf tekrarı yoktu?2 yıllık okuyorum acaba sadece 1 dönem mi uzar o dönemde veremediğim derslerimi veririm yoksa 1 senemi uzar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.