Şimdi Ara

Üniversite hayatı mı iyi bir eğitim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben eskişehir seçersem hayat güzel olacak fakat mat ve bilg seçicem ama edirne seçersem muhtemelen hayat kötü değilde normal olacak bilg mühendisliği okuyacam ? sen olsan hangisini yapardın

• 4 yıl okuyacaksın sonra gidiceksin oradan ama o eğitimi bütün hayatın boyunca kullanıcaksın.
  • adam haklı
  • Ee bunu sorman bile saçma zaten.Hem hangisinde iyi yada kötü olacagını bilemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroKO -- 13 Temmuz 2011; 12:56:00 >
  • Eskişehir güzel bir yer orada da tutmuyor mu bilgisayar falan?
  • eskişehirde bilgisayar mühendisliği tutmuyor matematik ve bilgisayar bilimleri tutuyor oda bilgisayar mühendisliğiyle kıyaslanamıyor sanırım
  • Üniversite hayatı mı , iyi bir eğitim mi.. demek
    .... kendini bilmemek demektir.
    Teknik Programlar için ; '' Üniversite '' okumak içindir , yaşanmak için değil.
    Özellikle TEKNİK Programlarda isen ( ki öylesin ); zaten eğitim senin için ön planda olmalıdır.
    ( konservatuar - güzel sanatlar hariç)
  • teknikerler mühendislerle aynı kefeye koyuluyormuş ? doğru mu bu
  • Öyle bir şey yok..
    Ha... Mühendis cahilse (!) ; daha doğrusu kendini iyi yetiştirememiş ise ; ve daha iyi - işe hakim tekniker var ise...
    v.s.
    v.s. tekniker kıymetli olabilir.. ( BU DA ZORDUR )
    Onun için böyle bir genelleme söz konusu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin8131

teknikerler mühendislerle aynı kefeye koyuluyormuş ? doğru mu bu

tekniker tesellisidir o.
  • Herkes kendi ihtiyacına-gereksinimlerine göre üniversite seçmeli bence. mesala ben asosyal bir insan olduğum için tercih listemi hazırlarken boğaziçi-odtü hariç diğer üniversiteleri eğitim kalitesinden ziyade ortam-bulunduğu şehir-sosyo-kültürel olanaklar açısından değerlendiricem. yani 19 yıllık asosyalliğin acısını çıkartıcam . hemde sosyal yönden kendimi geliştirebileceğim üniversiteleri tercih edicem. gideceğim bölüm bilgisayar öğretmenliği büyük ihtimalle.
  • bilgisayar öğretmeni olup nabacan aga mühendisi ol bnce :)
  • quote:

bilgisayar öğretmeni olup nabacan aga mühendisi ol bnce :)

olabilsem olurum herhalde
  • gönlüm çok eskişehirden yana ama arkadaşlar demiş 4 yıl için değmez sonuçta meslek hayat boyu ya keske eskişehir tutaydı
  • quote:

bilgisayar öğretmeni olup nabacan aga mühendisi ol bnce :)

birçok mühendis var bilgisayar öğretmeni olmak için başvuran ya da düşük maaş alan....
    seçim meselesi ama sanki kıyaslanmayacak kadar fark varmış gibi konuştun...
  • türev integral trigonometri vb zor konularla başın ağrımıyor ygs yapıon bilgisayar öğretmenisin gerçektende fark yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.