Şimdi Ara

Üniversite Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Erciyes Üniversitesi Mekatronik bölümüne dün itibariyle kaydımı yaptırdım. Hazırlık sınıfı konusunda kararsız kaldım. Çalışıp sınavı geçmeye mi uğraşayım yoksa 1 sene hazırlık mı okuyayım ? Bölümüm Türkçe zaten.Fakülteden bir kaç hocayla konuştum 1 sene kaybetme boş yere diyor ama kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım ?

• haklılar bölümün türkçeyse hiç gerek yok bencede bitirdikten sonra bir şekilde halletmeye çalışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naix

haklılar bölümün türkçeyse hiç gerek yok bencede bitirdikten sonra bir şekilde halletmeye çalışırsın.

Sınav hakkında bi bilgin var mı peki hocam ? Sorular ne düzeyde olur ?
  • HarunErenay kullanıcısına yanıt
    sizin üniversite hakkında bir bilgim yok maalesef üniversite forumunu bulup orada sorarsan yardımcı olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

Beyler Erciyes Üniversitesi Mekatronik bölümüne dün itibariyle kaydımı yaptırdım. Hazırlık sınıfı konusunda kararsız kaldım. Çalışıp sınavı geçmeye mi uğraşayım yoksa 1 sene hazırlık mı okuyayım ? Bölümüm Türkçe zaten.Fakülteden bir kaç hocayla konuştum 1 sene kaybetme boş yere diyor ama kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım ?

hazırlığı iyi değerlendir ingilizce öğren ilerde çok işine yarayacak
    kayıp değildir her türlü kazançtır hazırlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

Beyler Erciyes Üniversitesi Mekatronik bölümüne dün itibariyle kaydımı yaptırdım. Hazırlık sınıfı konusunda kararsız kaldım. Çalışıp sınavı geçmeye mi uğraşayım yoksa 1 sene hazırlık mı okuyayım ? Bölümüm Türkçe zaten.Fakülteden bir kaç hocayla konuştum 1 sene kaybetme boş yere diyor ama kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım ?

hazırlığı iyi değerlendir ingilizce öğren ilerde çok işine yarayacak
    kayıp değildir her türlü kazançtır hazırlık

eyvallah kardeşim bi kaç yerle daha görüştüm. Hepsi seninle benzer şeyleri söyledi. 5 yıl olacak ama canı sağ olsun okuruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.