Beyler Erciyes Üniversitesi Mekatronik bölümüne dün itibariyle kaydımı yaptırdım. Hazırlık sınıfı konusunda kararsız kaldım. Çalışıp sınavı geçmeye mi uğraşayım yoksa 1 sene hazırlık mı okuyayım ? Bölümüm Türkçe zaten.Fakülteden bir kaç hocayla konuştum 1 sene kaybetme boş yere diyor ama kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım ?
haklılar bölümün türkçeyse hiç gerek yok bencede bitirdikten sonra bir şekilde halletmeye çalışırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Naix
haklılar bölümün türkçeyse hiç gerek yok bencede bitirdikten sonra bir şekilde halletmeye çalışırsın.
Sınav hakkında bi bilgin var mı peki hocam ? Sorular ne düzeyde olur ?
HarunErenay
kullanıcısına yanıt
sizin üniversite hakkında bir bilgim yok maalesef üniversite forumunu bulup orada sorarsan yardımcı olabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: HarunErenay
Beyler Erciyes Üniversitesi Mekatronik bölümüne dün itibariyle kaydımı yaptırdım. Hazırlık sınıfı konusunda kararsız kaldım. Çalışıp sınavı geçmeye mi uğraşayım yoksa 1 sene hazırlık mı okuyayım ? Bölümüm Türkçe zaten.Fakülteden bir kaç hocayla konuştum 1 sene kaybetme boş yere diyor ama kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım ?
hazırlığı iyi değerlendir ingilizce öğren ilerde çok işine yarayacak kayıp değildir her türlü kazançtır hazırlık
quote:
Orijinalden alıntı: bazarov0734
quote:
Orijinalden alıntı: HarunErenay
hazırlığı iyi değerlendir ingilizce öğren ilerde çok işine yarayacak kayıp değildir her türlü kazançtır hazırlık
eyvallah kardeşim bi kaç yerle daha görüştüm. Hepsi seninle benzer şeyleri söyledi. 5 yıl olacak ama canı sağ olsun okuruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme