Şimdi Ara

Üniversite hazırlıkta ilişik kesilme - ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba lütfen bilgisi olan herkes bilgilerini paylaşabilir mi?
    Bu sene hazırlıkta ikinci senem sağlık sorunlarım yüzünden 2 senedir hazırlığı veremedim. Bu sene sonunda ilişiğim kesilecek, ancak ben yatay geçiş yapmak istiyorum yatay geçişler ağutosta oluyor, acaba benim ilişiğim ne zaman kesilir okuldan? Forumda birkaç konuda eylülde gördüm ama öyle olursa çok iyi olacak çünkü

• Yardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merkezi yerleştirme ile yatay geçiş evraklarınızı temmuz 20 gibi isteyin ve ağustosun 1i gibi hemen geçmek istedginiz üniversiteye gidin evrakları verin ki. ne olur ne olmaz hemen heran her şey olabilir.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Yatay geçiş başladığı an halledeceğim evrak işlerimi, en büyük tedirginliğim bundan önce ilişik kesilmesi, birkaç yerde eylül deniyor ama emin olmamak çok kötü

• Dostum ilişiğin eylül ayında kesilir. Ösym bu başvuruları eylül ayında açıyor merak etme.. (ösym yerleştirmesiyle yatay geçiş farklı yanlış anlama)
  • Hocam gerçekten mi? Çok rahatlayacağım merkezi puanla yatay geçişten önce kesilmez mi yani

• Yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• meisci7 M kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de aynı durumdayım ilişik kesilmeden önce merkezi puanla yerleşebildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.