Şimdi Ara

Universite için Askerlik durumu belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteye girmem için askerlik durumumu beyan etmem gerekiyor,bunun yanında şubeye gittiğimde yoklama kaçağı olduğumu söylediler ve herangi bir belge alamadım,simdi okulun sitesinde beyan olarak verildiği için sorumluluk bireye aittir diyor.Bu durumu rektörlüğe anlatsak yardımcı olurlarmı tecil konusunda,şube tecil hakkım kalmadığını söylüyor yoklama zamanını geçirdiğim için.Askere gitmeden üniversiteye kayıt olma sansım nedir yoksa dondurup askere mi gitmem gerekecek?

• tecil haklarını kullandın mı?
  • Eğer daha önce lise diplomanla olan tecil hakkını kullandıysan; kaydı yaptırıp daha sonra dondurup askere gitmen gerekecek. Prosedür maalesef bu şekilde.

Ama burası Türkiye herşeyin bir çözümü vardır
  • Bende üni yi bitirdim açıköğretime yazılmak istiyorum. Benden de isteniyor . Ben şahsen gidip askerliğimi tecil ettirmedim hiç ilk kağıt geldiğinde gidip muayene olmuştum sonra okula gittim okul sayesinde zaten tecil edildi. Yalnız okulun ilk senesinden sonra okulu bıraktım 2 yıl kadar bir sure geçti o süreçte de kesinlikle askerlik şubesine gitmedim sonra afla geri donup okulu bitirdim. Askerlik durum belgesi almaya gittiğimde tutup beni askere gönderme ihtimalleri varmı ? Zaten amacım askerliği 2 yıl daha tecil ettirmek açıköğretime bu yüzden kayıt olmak istiyorum. 85 liyim bu arada.
  • Benim de şöyle bir sorunum var. Liseden mezun olduktan bir sene boşta kaldım ve yoklama kaçağı durumuna düştüm. Şu anda üniversiteyi kazandım ama yoklama kaçağı gözüküyorum. Şimdi askeriyeye gidip tecil ettirmem gerekir mi? Yoksa okula gitsem direk yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guttsay

Benim de şöyle bir sorunum var. Liseden mezun olduktan bir sene boşta kaldım ve yoklama kaçağı durumuna düştüm. Şu anda üniversiteyi kazandım ama yoklama kaçağı gözüküyorum. Şimdi askeriyeye gidip tecil ettirmem gerekir mi? Yoksa okula gitsem direk yeterli mi?

Bu yıl 90 doğumlu ve öncelerinden askerlik durum belgesi istenecektir. 90 doğumlu veya yaşınız daha büyük ise zaten askerlik durum belgesi olmadan kayıt yaptıramazsınız.

90 yılından sonra doğumlu iseniz, yoklama kaçağı olsanız bile okula direk kayıt yaptırın. Okul şubenize öğrenci olduğunuzu bildirecek ve kaçaklığınız ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

quote:

Benim de şöyle bir sorunum var. Liseden mezun olduktan bir sene boşta kaldım ve yoklama kaçağı durumuna düştüm. Şu anda üniversiteyi kazandım ama yoklama kaçağı gözüküyorum. Şimdi askeriyeye gidip tecil ettirmem gerekir mi? Yoksa okula gitsem direk yeterli mi?

Bu yıl 90 doğumlu ve öncelerinden askerlik durum belgesi istenecektir. 90 doğumlu veya yaşınız daha büyük ise zaten askerlik durum belgesi olmadan kayıt yaptıramazsınız.

90 yılından sonra doğumlu iseniz, yoklama kaçağı olsanız bile okula direk kayıt yaptırın. Okul şubenize öğrenci olduğunuzu bildirecek ve kaçaklığınız ortadan kalkacaktır.

Okul askerlik durum belgesi olmadan kayit yapmiyorki. Malesef isler okadar kolay degil bugun sabahtan beri bununla ugrasiyorum. Askerlik subesi 84 lu ve oncesi icin gerkli dedi gittim kayit yaptirmaya olurmu oyle sey yanlis bilgilendirmisler sizi o belge olmadan kaydini yapamayiz dediler. Subeye geri gittim bu sacmaliklar yetmezmis gibi kacak gozukuyosun dediler okulu aradim biz bildirdk elimizde belge var bi sorun olmamsi lazim dediler. Askerlik subesi o surecte okudugumu ispatlamami istiyor diplomami gosteriyorum o olmaz ogrenci belgesi al diyor ee mezun oldum ne belgesi oklda onu vermiyor sabah 10dan aksam 5e kadar ugrastim sonuc sifir simdiye kadar 2 kere askerlik subesine gittim okul icin belgede aldim hic gelmemissin kacaksin seni ariyoruz falan dediler valla kiyisindan dondum aklimi kaciricaktim nerdeyse. Yok arkadasim bu memleketten cacik olmaz kimse bi isin ucundan tutayim bi yardimci olayim demiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik durum belgesi sorgulama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Okul askerlik durum belgesi olmadan kayit yapmiyorki. Malesef isler okadar kolay degil bugun sabahtan beri bununla ugrasiyorum. Askerlik subesi 84 lu ve oncesi icin gerkli dedi gittim kayit yaptirmaya olurmu oyle sey yanlis bilgilendirmisler sizi o belge olmadan kaydini yapamayiz dediler. Subeye geri gittim bu sacmaliklar yetmezmis gibi kacak gozukuyosun dediler okulu aradim biz bildirdk elimizde belge var bi sorun olmamsi lazim dediler. Askerlik subesi o surecte okudugumu ispatlamami istiyor diplomami gosteriyorum o olmaz ogrenci belgesi al diyor ee mezun oldum ne belgesi oklda onu vermiyor sabah 10dan aksam 5e kadar ugrastim sonuc sifir simdiye kadar 2 kere askerlik subesine gittim okul icin belgede aldim hic gelmemissin kacaksin seni ariyoruz falan dediler valla kiyisindan dondum aklimi kaciricaktim nerdeyse. Yok arkadasim bu memleketten cacik olmaz kimse bi isin ucundan tutayim bi yardimci olayim demiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

quote:

90 dogumlulardan kucukler icin konustum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.