Şimdi Ara

Bedelli Askerlik ( E- Devlet Askerlik durum belgesi sorgulama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 Şubat 2015'te Bedelli Askerlik başvurusu yaptım. Aradan 8 gün geçti. E- Devlet üzerinden Askerlik Durum belgesi sorgulaması yapılınca "Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir." uyarısı alıyorum. Askerlik durum belgesinin E- Devlette gözükmesi için ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız memnun olurum.

• Zaman geçirmeden şübeye git. 2 gün içinde görünmesi gerekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative BLack kullanıcısına yanıt
    Bugün şubedeki benim işlemleri yapan memurla telefon görüşmesi yaptım. Kendisi biz size muafiyet belgesini verdik E- devlette gözükmesi bizim elimizde olan bir şey değil dedi. Şimdi sizde böyle deyince kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Işık Adam

Bugün şubedeki benim işlemleri yapan memurla telefon görüşmesi yaptım. Kendisi biz size muafiyet belgesini verdik E- devlette gözükmesi bizim elimizde olan bir şey değil dedi. Şimdi sizde böyle deyince kafam karıştı.

Sana kaç belge verdilerki

1 tane bedelli askerlik yaptığıma dair belge verdi. İçerde komutanada imzalattım. Herkese aynı şekilde 1 tane belge veriyorlardı.

• quote:

1 tane bedelli askerlik yaptığıma dair belge verdi. İçerde komutanada imzalattım. Herkese aynı şekilde 1 tane belge veriyorlardı.

Yarın şübeye git telefonla olmaz bu işler kaç gündür sisteme düşmemiş. Senin iyilin için söylüyorum askerlik durum belgesi iste şübeden. Durum Belgeni versinler sisteme yansır mühtemelen 2 gün sonrasında

tamam hocam ılginiz için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik durum belgesi sorgulama
    4 yıl önce açıldı
    Tecil ve Bedelli Askerlik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Işık Adam I kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam alacağın durum belgesinde bedelli muafiyet yazması gerekiyor

hocam sizde mi bedelli yasasından faydalandınız?

Askerlik Şubesine gidip durum belgesini aldım
    Belgede: "Aşağıda Kimliği yazılı yükümlünün, askerlik yükümlülüğü bulunmamaktadır. Muafiyet nedeni: Bedelli Muafiyeti" yazıyor. Bu durumda herhangi bir sorun yok fakat E-Devlette bu belgeyi görüntüleyemiyorum. Şubede ki görevli memura sordum 1 ay sonra görebilirsin bizim başka yapacağımız bir şey yok dedi. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa burada sorunlarımızı paylaşalım. Devamlı irtibat halinde olalım.

• quote:

Askerlik Şubesine gidip durum belgesini aldım
    Belgede: "Aşağıda Kimliği yazılı yükümlünün, askerlik yükümlülüğü bulunmamaktadır. Muafiyet nedeni: Bedelli Muafiyeti" yazıyor. Bu durumda herhangi bir sorun yok fakat E-Devlette bu belgeyi görüntüleyemiyorum. Şubede ki görevli memura sordum 1 ay sonra görebilirsin bizim başka yapacağımız bir şey yok dedi. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa burada sorunlarımızı paylaşalım. Devamlı irtibat halinde olalım.

Hocam taş çatlasın 3 günde görünmesi gerekir istersen facebookta BEDELLİ ASKERLİK İSTİYORUZ sayfasında yaz orası daha aktif

• E devletin 160 numarasını arayarakta sorunu iletsen daha hızlı yansıtırlar

Facebooktaki bu sayfayı biliyorum. Oradanda net bir cevap veren olmadı. Birde bunların forum sayfası vardı kapatmışlar orada benim sorunuma benzer paylaşımlar vardı. Hepside uçmuş neye hizmet kapatmışlar anlamadım eğer 1 ay içinde görüntülenmezse senin yöntemleri uygulayım hocam her şey için tekrardan teşekkür ederim.

• quote:

Facebooktaki bu sayfayı biliyorum. Oradanda net bir cevap veren olmadı. Birde bunların forum sayfası vardı kapatmışlar orada benim sorunuma benzer paylaşımlar vardı. Hepside uçmuş neye hizmet kapatmışlar anlamadım eğer 1 ay içinde görüntülenmezse senin yöntemleri uygulayım hocam her şey için tekrardan teşekkür ederim.

Sendeki belgede görünüyor çokta kafaya takma hocam umarım yansıtırlar yoksa ara 160ı bakarlar çokta bekleme iki haftaya yansımazsa ara derim.. (ben olsam çoktan aramıştım)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.