Banka eklemesi yapıldı |
Öğrenciler için banka hesabı (2. sayfa)
-
-
Banka eklemesi yapıldı
-
Garanti paracard bonus aldım yanlış tercih mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti, atm bulunabilirliği açısından yüksek fakat eft ve havale için ücret alıyor hocam
-
enpara ve seninbankan en mantıklı ikili
-
Vakıfbank'ın yanına kredi kartı diye eklemişiniz de bunun başka türleri var mı? Kredi kartı yazmasından dolayı tereddüt ettim.
Bu arada faydalı başlık. UP.
-
iş bankasının maximum genç kredi kartı ve banka kartı ayrı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu nasil liste butun ozel bankalari eklemissiniz ogrenci adamin indirim disinda parayi rahat cekcek sayida atm ihtiyaçi olur ziraat vakif halkbank 3 lusunden birinden o yuzden garanti hesabiniz olsjn cunku bu 3 banka anlasmali birbiri ile birbirinin atm sinden ek ucret odemeden para cekim ve yatirma islemleri yapabilirsiniz.
Hocam vakıfbank'ın öğrenciye özel kampanyasında sadece kredi kartı var. Banka kartı olarak öğrenciye özel bir kampanyası maalesef yok. Ben vakıfbank kullanıyorum. Banka kartım var. havale ve eft için ücret kesiliyor.
-
Evet. Maximum Genç Banka kartı ve Maximum Genç Kredi Kartı olarak ayrı.
-
Evet haklısınız. Bunun için İşbankasını önerebilirim. Kampanya ve atm bulunabilirliği açısından tatmin edici.
-
Ziraat bankası genç kart için gelir belirtmek zorundasın.Kyk bursu alanlara veriliyor yani.Benim bir gelirim yoktu bankkart aldım ziraatten
Banka eklemesi yapıldı
-
ben de kullanıyorum dediklerin doğru çok iyi ama arkadaş bi döviz aldım almaz olaydım 30 kuruş eksikten satabiliyosun
-
Bu saydığınız kartlardan çok daha iyi papara uzun uzun anlatmaya gerek yok araştırıp öğrenebilirsiniz. 2 senedir aktif kullanıyorum memnunum baya
hocam mesela hangi iade kampanyası müthiş
-
Enpara çıkartın yeter
Akbank düşünüyorum, mantıklı mı?
Gayet mantıklı. Hesap açtırırken öğrenci belgenizi götürün bu sayede havale eft ücreti hem siz ödemezsiniz hem de size para gönderecek kişiler ödemez. Atm açısından da birçok noktada atm var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF77DDD1 -- 16 Ekim 2021; 18:34:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X