Şimdi Ara

Üniversite için bilgisayar !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O acer bilgisayarın içindeki işlemciyi öğren bize. 2/3. nesilse kurtarırsın paçayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamak için babanıza bilgisayar aldırcaksınız okulu bahane ediyorsunuz. Kandırmayalım birbirimizi :)

• Teşekkür ederim öneriniz için zaten şu anki laptopum 17 inç 8 gb ram amd radeon hd 7600 m series intel i 3230m işlemci samsungun 5 sene önce aldım autocad 2018 falan sıkıntı çıkarmıyor ama oyun oynamak istiyorum far cry primal uncharted witch falan gibi oyunlar cs go ve lol gibi oyunlarda 30 fps zaten en düşük ayarlarda birnevi oyun için alıyorum diyebilirim şu an zaten yurtta çalarlar diye ilk sene almamayı düşünüyorum.
  • asterisk* kullanıcısına yanıt
    Aynen :)
  • yok ben oyun için değilde,her kafadan bi ses çıkınca kasıldım kaldım açıkçası.ne yapsam karar veremedim :).bundaki işlemci intel i5 2430m 2.40 ghz.
  • madnes53 kullanıcısına yanıt
    al bi laptop kim diyor unide laptop gereksiz diye

fscalypto F kullanıcısına yanıt
    Bu sene 4. sınıfa geçtim. 3 senedir yurtlarda kalıyorum. Eğer sen de benim gibi okul hayatını yurtlarda geçireceksen laptop al. Sadece okula götürüp götürmemekle alakası yok. Yeri gelecek kucağına koyup film izleyeceksin yeri gelecek arkadaşına yatıya kalmaya gideceksin orada lan partisi yapacaksınız. Yeri gelecek sevgilinle kütüphaneye ders çalışmaya gideceksin slaytlara bakmak için lazım olacak. Nadir de olsa derslere de yardımcı olacak(makine için konuşuyorum). Ama eğer ilk sene yurtta kalma kuralını uygulayıp sonra eve çıkarım diyorsan masaüstü al. Çünkü zaten ev demek özgürlük istediğinle çalışırsın istediğinle yiyişirsin dışarı çıkarmaya gerek yok. Bilmem anlatabildim mi. Bu arada bizim arkadaş bir yaz boyunca çalışıp monster aldı heves etti 970m bilmem parmak izi okuyucusu o kadar kulaklık aldı steelseries mouse aldı razer mamba. Şu an derslerden laptobun kapağını kaldıramıyor. laptop dediğin nedir al 2bin liralık bişey geç. Lenovo öneririm eğer alırsan. ideapad serisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B780E0A07 -- 24 Ağustos 2017; 19:26:42 >

• bendekiyle idare ederim diye düşünüyorum şahsen..bölüme bi başlayayımda o zaman daha fazlası gerekiyorsa alırım güzel bi lepitop :)
  • ilk sene yurtta kalacam zorla morla.sonra kaçarım eve.kimsenin zoruyla uğraşamam ben.yok oraya terlikle buraya ayakkabıyla şuraya çorapla basılacak.bu ne yaw :)
    kardeş konumun içine ettin ya git kendi konunda konuş bi fikrin yoksada laf kalabalıgı yapma.
  • uyuma :)
  • Laptop alma diyenler neyin kafasını yaşıyor anlayamadım.

Okuldaki programların için i7 yada i5 6. Yada 7. Nesil bir işlemci, ve en az 8 gb ram ve en az da 500 gb hdd yeterli olacaktır.

Zaten oyun laptop u alacaksan bu saydığım özelliklerden fazlasına sahipler.

• quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Laptop alma diyenler neyin kafasını yaşıyor anlayamadım.

Okuldaki programların için i7 yada i5 6. Yada 7. Nesil bir işlemci, ve en az 8 gb ram ve en az da 500 gb hdd yeterli olacaktır.

Zaten oyun laptop u alacaksan bu saydığım özelliklerden fazlasına sahipler.

i7 4700MQ kullanıyorum notebook , hiçbi sıkıntısını yaşamadım , son sınıfa geldim.
  • bJonturk kullanıcısına yanıt
    Evet, ne güzel işte

?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.