Şimdi Ara

Üniversite için tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yurt dışı ile çok fark etmiyor fiyat olarak. üstelik garanti işi sıkıntıya giriyor. Türkiye'den al.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Yurt dışından alma bir şey fark etmiyor hatta yazın almayı düşünüyorsan apple eğitim indiriminde alırsın hem kalemi bedavaya geliyor hem de %5 indirim yapıyor

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt
    Aga 10k fark var ipad proda. Yurt dışından alırsam 25k kalem ile trden alırsam 35k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Garip bir tavsiye olacak fakat eğer sadece not almasına kullancaksan (bir de belki içine film dizi indirmesine) Samsung Galaxy Note 8.0 alabilirsin.

Epey eski ama kalemi var bir de ucuz diye hatırlıyorum. Bir de üstüne klavyeli kılıflarından bulursan değme keyfine. Bu modeldeki bazı ürünlere Android 9.0 (Android Go diye de geçiyormuş sanırım) sürümü atıyorlar. O sürümde bir tablette belki içine YouTube'yi bile kurabilirsin. Ama kasar mı kasmaz mı bilmem.

Ucuz bir şey arıyorsan böyle bir şey bak. Belki dediğim model değil de ondan birkaç sene sonrasının ürünlerine de bakabilirsin. Ha bütçen bolsa iPad'den şaşma.

Yaratır parayı kalemden kısma. 1.nesilde olan çoğu özelliği bile kısmışlar. 2.nesil kullanıyorum muhteşem bir şey

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıdık getirdiğinden yurt dışından valla kalem ucuz olan usb c versiyonu gelecek maalesef. Artık değiştirebileceğim bir şey değil

hocam ben çift tıklama özelliğini çok fazla kullaniyordum onun harici diger ozellikleri cok hissetmezsiniz muhtemelen hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne yapıyor o çift tıklama olayı?

Kalem ile silgi veya atadığın iki şey arasında geçiş yapıyor kaleme iki kere dokununca

İyimiş aslında. Sağlık olsun napalım

• Hem İpad Pro hem Tab S serisini kullanmış biri olarak, Samsung derim. Yazı yazmanın verdiği keyif İpadlerde yok, yazı yazmayan biri bile yazar o tabletle.
    Çizim yaparken de Tab S bana daha keyifli geliyordu. Tek eksiği çizim uygulamalarının az oluşu.

İpadin avantajı uygulama zenginliği, yazı yazma keyfi hiç yok diyebilirim. Kalemin ucu sert olduğundan dolayı da ekrana her vuruş yaptığında tak tuk sesi aşırı gıcık ediyor insanı. Ve sertliğinden dolayı da yazı yazarken tükenmez kalem hissi veriyor, Samsungun ise daha çok kurşun kalem hissi...

• Dostlar Tercihi Ipad Prodan kullandım bütçeye kıydım biraz almışken iyi alayım kafası ile. Sağ olun tavsiyeleriniz için herkese danke

• double or nothing kullanıcısına yanıt

sadece slayt okumak ıcın hangısı ıyı uygun fıyata?

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım kadarıyla, Samsung Tab S serisi Fe vs. Fark etmez iyiler genel olarak. Slayt okumak ve not almak için alınabilir bence. Fiyat olarak da hangi modeli sana uygun geliyorsa ona bakabilirsin. Ucuz modeller de var yani

Taksitle iPad almak mantıklı mı iPad 9 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Bence ipad alınacaksa en kötü ipad air alınmalı diye belirtmişler yukarıda. 9. Ve 10. Nesil ipadlerden uzak durun demişler. Bence ipad air veya pro almayacaksan hiç ipade bulaşma zaten Samsung tab baya iyi

• Google veya Google'a ait servisler ile alakalı herhangi bir kullanımın varsa Huawei'yi ele derim. Youtube, Gmail vb. dahil hiçbir uygulaması yok çünkü. APK kurulabiliyor evet ama pek sıcak bakmıyorum.

Uzun soluklu kullanmak istiyorsan, Apple iPad serisine bakmanda fayda var. Bütçe sorunun yoksa ve çizim de yapacaksan M1 işlemci, 8GB Ram gibi avantajlarından dolayı, ipad Air 5 çok mantıklı olur. Air alamam dersen de iPad 10 önerebilirim. Kendim de iPad 10 kullanıyorum. Benim çizim ile işim olmuyor pek, bu sebeple kalem ihtiyacı hissetmedim ve almadım. Yine de, iPad 9'a oranla bence çok daha mantıklı bir cihaz. Tam ekran olması, Type C olması, kasanın alt ve üstünde hoparlör konumlandırmaları ve daha iyi bir stereo deneyimi, daha güncel olması gibi gibi çok neden sunulabilir.

iPad 10'da yaşayabileceğin sıkıntı, bu iPad'e Apple Pencil 2 desteği verilmedi. Yani Apple Pen 1 ile kullanabiliyorsun fakat o da Type C değil, Lightining... Kalemi ipadden şarj etmek için Dönüştürücü veya kablo kullanıyorlar bilgin olsun.

Samsung tabletler konusunda bilgim olmadığı için, o konuda yardımcı olamayacağım ama ; iPad 3, iPad Air 3 kullanmış ve şu anda, iPad 10 kullanan biri olarak ; benim tercihim iPad olurdu.

iPad 10 hakkında başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim bu arada...  

Şimdiden hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 17 Aralık 2023; 11:34:55 >

• mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tercihimi ipad prodan yana kullandım. Not alma uygulaması olarak önerin var mı? Goodnotes 900tl olmuş çok pahalı alternatif falan var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.