< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversite için tablet
-
-
ipad 10
-
kanka paran varsa tablette en iyisi ipad.
bende ipad pro var m1 işlemcili on numara alet
ama bence pahalı o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum
Arkadaşım Huawei Matepad 11.5 almış o da fena değil fiyatı 8.700 tl civarı. İnceleme videolarına bakıp karar ver.
ipad 9 öneriyorlar genelde ama hem tasarımı demode hem de 60hz ekran. ipad 10 kronik sorunluymuş, ipad air f/p gibi fakat hz takıntın varsa tatmin etmez o da 60hz.
-
Aga ipad pro alsam yazın falan asphalt iyi oynatır mi? Hep bir asphalt oyununu yüksek kare hızı ve kalitede oynamak istemişimdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lenovo thinkpad x1 çok iyi
Alabileceğin en güçlü mobil cihaz ipad pro hatta mobili geçtim çoğu bilgisayardan güçlü. adamlar bildiğin macbook prolarda kullandıkları m2 işlemciyi tablete takmışlar, benim cihaz 2 yıllık olmasına rağmen şu an gücünü tam kullanabileceğim ve cihazı zorlayabileceğim bir oyun veya uygulama yok.
bende xbox controller da var, bazı oyunlar sarıyor ikisi birlikte. resident evil'ı indirdim aynı pc'deki gibi oldu. asphalt sarmadı beni ortaokuldayken telefonda çok oynardım. Demek istediğim gereğinden fazla güçlü bir cihaz, mezun olana kadar gram donma kasma olmadan kullanırsın. Pili ölürse pil alırsın.
-
O zaman alınabilir gibi. Çünkü aslında mobil oyunların bazıları iyice fazla yer ve grafik istemeye başladı sağlam bir cihaz da almak istiyorum. Teşekkür ederim tavsiye için Bi bakacağım durumuma baktım para olur alırım
Kesinlikle ipad air5 çok kullanışlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Panzer1437
O zaman alınabilir gibi. Çünkü aslında mobil oyunların bazıları iyice fazla yer ve grafik istemeye başladı sağlam bir cihaz da almak istiyorum. Teşekkür ederim tavsiye için Bi bakacağım durumuma baktım para olur alırımönerebileceğin mobil oyun var mı başka?
-
Eğer zelda tarzı seviyorsan genshin impact
Eğer grind dövüş seviyorsan mortal kombat mobile
Eğer direkt iyi oyun diyorsan supercell oyunları
Şu an aklıma daha gelmedi
hocam kendi fikrimi okulun ortak görüşüyle de harmanlıyorum ve cevabımı
samsung galaxy s9 fe plus olarak açıklıyorum kendi sitesinden öğrenci indiriminden yararlanırrsan 11.500 veya 12.500 gibi bir fiyata düşüyordu.
son 1 aydır okul kütüphanesinde sürekli bu tablet modelini görüyorum. samsung yavaştan türkiye'de yükseliyor gibi. uygulamaları da güzel.
bilgisayar olarak da kampüste sürekli victus görüyorum. her yer hp victus ile dolup taşmış. hp binasında bile bu kadar fazla victus bilgisayar yoktur.
rica ederim iyi günler.
-
Ben son kararla s9 fe aldım ama üstüne biraz daha koysaydim s9 ya da s9+ alırdım. Fe'den benim için en önemli farkı ikisinde de olan amoled ekran,görüntüleri gerçekten çok iyi. Aynı zamanda 2. Nesil snapdragon8 var. Bence S penler genel olarak Apple pencillardan daha iyi hassasiyet ve çizim açısından. Apple tarafına yonelecegim diyorsan ve paran varsa bence 10. Nesile şimdilik bulaşma. İşini görür bir tablet evet ama Apple nesil tabletlerden el ayak çekecek gibi duruyor. Air modelleri istediklerini karşılar büyük ihtimalle. Bir de Huawei'ye bulaşma gerçekten küçük bir problemi çözmek baya zamanını alabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S serisi yerine A9 almayı düşünüyorum aradaki fark çok geldi umarım 4 yıl idare eder, zaten yapacağım tek şey samsung notes+samsung İnternet
Ama bilmiyorum yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Aralık 2023; 0:36:44 >
Gerçekten not almak için falan kullanacaksan Ipad pro al geç, daha uzun ömürlü olur. Ama dersen ki içerik de tüketeceğim tab s9 serisinden dilediğin ekran boyutunu seçmeni öneririm, ekranın iki yanında koca koca siyah şerit görmemiş olursun. Goodnotes ipadde olduğu kadar iyi çalışmıyor ama samsung notes da gayet sağlam.
F/P olarak bakıyorsan Samsung Tab S9 FE ve Tab S9 olabilir ancak para önemli değilse ipad pro her zaman ilk tercih olur özellikle çizim için. Not almak için Samsung gayet iyi sırf not için ipad'e gerek yok. 2. el değerini de düşünürsek Türkiye şartlarında bir ürüne çok para verilecekse apple almak çok daha mantıklı.
-
tıp ıcın sadece slayt okumak ıcın tablet alınır mı sizce laptoptan da okunuyor ama saatlerce masada oturmak zorunda kalıyorum?
-
a serisinde kalem yok. s ile a'nın temel farkı o. fiyat farkı da ondan dolayı ortaya çıkıyor. s serisinde kalemi algılayan manyetik bir panel var(ekranın altında). keşke diğer markalardaki gibi başka bir panel kullanılsaydı çünkü manyetik alandan etkileniyor kalem ucu. her neyse a serisinde herhangi bir çizim algılayan panel yok dolayısıyla samsung notes'u not almak için kullanamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 12 Aralık 2023; 19:27:5 > -
Bende 2gb Ram Tab A var 90tlye plastik uçlu kalem aldım 2 ay samsung notesla hazırlandım sınavlara
Tanıdık var ipad pro alıcam gibi yurt dışından getirtip. Kalem olarak usb c Apple Pen alsam sorun yaratır mı
Her öğrenci için alınır. Tıp için kesin alınır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben son kararla s9 fe aldım ama üstüne biraz daha koysaydim s9 ya da s9+ alırdım. Fe'den benim için en önemli farkı ikisinde de olan amoled ekran,görüntüleri gerçekten çok iyi. Aynı zamanda 2. Nesil snapdragon8 var. Bence S penler genel olarak Apple pencillardan daha iyi hassasiyet ve çizim açısından. Apple tarafına yonelecegim diyorsan ve paran varsa bence 10. Nesile şimdilik bulaşma. İşini görür bir tablet evet ama Apple nesil tabletlerden el ayak çekecek gibi duruyor. Air modelleri istediklerini karşılar büyük ihtimalle. Bir de Huawei'ye bulaşma gerçekten küçük bir problemi çözmek baya zamanını alabiliyor
|
Benzer içerikler
- apotemi paragraf zor mu
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- kenko kronometre saat başı ötüyor ne yapmalıyım
- kırık obp ne kadar etkiler
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X