Şimdi Ara

Üniversite ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli üniversitesi elektrik muhendisliği 3. sınıf ogrencisiyim buyuk ihtimalle okulum 5 seneye uzamis durumda.

okulun sitesinde dolasirken soyle bir yazi gordum.

Öğrenimlerini süresi içinde tamamlayamayan öğrencilere, bu süreler sonunda; kayıtlı oldukları öğretim programından mezun olabilmeleri için başarısız oldukları bütün derslerden 2 ek sınav hakkı verilir. Bu sınavlar sonunda, başarısız ders sayısını 5 derse indirenlere bu 5 ders için 3 yarıyıl; ek sınavları almadan 5 derse kadar başarısız olan öğrencilere 4 yarıyıl; 3 veya daha az dersten başarısız olanlara ise başarısız oldukları derslerden açılacak sınavlara sınırsız girme hakkı tanınır. Bu durumdaki öğrencilerde uygulamalı ve daha önce alınmamış dersler dışındaki derslere devam şartı aranmaz. Açılacak sınavlara üst üste veya aralıklı olarak toplam 3 eğitim-öğretim yılı girmeyen öğrenci, sınırsız sınav hakkından vazgeçmiş sayılır ve bu haktan yararlanamaz. Sınırsız hak kullanma durumunda olan öğrenciler, öğrenci katkı payını ödemeye devam ederler; ancak sınav hakkı dışındaki diğer öğrencilik haklarından yararlanamazlar

okulda son sınıfa gelmis yada okulu bitirmis arkadaslar bunun ne anlama geldigini bana anlatabilirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.