Şimdi Ara

üniversite kayıt(askerlik beyanı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum kısa ve öz: askerlik durumu beyan formu istiyorlar ben tecil ettirmedim üniversiteye kayıt yaptırmama engel olurmu? bir de bu beyan formu kendimiz dolduracaz değilmi gidip askerlik şubesinden falan almamıza gerek varmı?

• aynı şey benim de canımı sıkıyor. 18 yaşındaki adamdan askerlik belgesi mi istenir ya
  • 20 yasindan buyuk degilseniz gerek yok dert et,eyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversiteye kayıt olduğunuz zaman askerlik şubesi evraklarınızı okul hazırlayacak.bazı okullar evrakları kendileri gönderiyor bazıları ise öğrenci işlerinden alıp sizin göndermenizi istiyorlar.
  • kıytırık bir form var tecil ettirdim yazarım sonrasına allah kerim ama askerlik şubesinden belge istiyorlar ise mıçtım bu arada 20 yaşındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebimehmet

kıytırık bir form var tecil ettirdim yazarım sonrasına allah kerim ama askerlik şubesinden belge istiyorlar ise mıçtım bu arada 20 yaşındayım.

dostum bende 20 yaşındayım
    ama bizim kayıt klavuzunda 1991 liden öncesi için diye bi ibare var
    ama ben normal şartlarda kasımda askerim p.tesi gidim diyorum askerlik şubesine
    işallah bi terslik çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

kıytırık bir form var tecil ettirdim yazarım sonrasına allah kerim ama askerlik şubesinden belge istiyorlar ise mıçtım bu arada 20 yaşındayım.

valla bende gitsem mi diye düşünüyorum ama üniversiteyi bir arayıp onlara sormak lazım hiç canımda istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leblebimehmet -- 2 Eylül 2012; 1:53:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

valla bende gitsem mi diye düşünüyorum ama üniversiteyi bir arayıp onlara sormak lazım hiç canımda istemiyor.

walla ben bizim üniyi aradım telefonlar cevap verse soracaktım ama malum devlet üniversitesi kimse sallamıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.